Theo Rose și Nea Marin, unchiul fostului ei iubit, lucrează împreună la un proiect. Ce spune vedeta Antenei 1 despre cântăreaţă EXCLUSIV

Theo Rose și Nea Marin, unchiul fostului ei iubit, lucrează împreună la un proiect. Ce spune vedeta Antenei 1 despre cântăreaţă EXCLUSIV
Theo Rose și Nea Marin lucrează împreună la un proiect.

Apropiatul concert aniversar al lui Horia Brenciu, din 25 și 26 noiembrie, de la Sala Palatului, va oferi, prin forța destinului, și o neașteptată revedere între solista Theo Rose și celebrul Nea Marin, unchiul fostului ei iubit, Alex Leonte. Contactat de reporterii Playtech Știri, celebrul dansator Nea Marin ne-a spus, în exclusivitate, că a trecut peste acel episod trist din familie.

Theo Rose și Nea Marin lucrează împreună: ce proiect pregătesc?

  • Nea Marin: „Voi avea o mică surpriză pentru fanii noștri”

Nea Marin susține, pentru Playtech Știri, că ar fi bine ca acel episod trist să rămână de domeniul trecutului, și să meargă înainte, cu toții. Întrebat despre Theo Rose, care a renunțat la relația cu nepotul lui, de dragul regizorului Anghel Damian, celebrul dansator ne-a declarat:

„Nu pot comenta nimic pe acest subiect! Nu o voi face nici eu, nici nepotul meu! Ceea ce a fost, a fost!”, a sunat precizarea lui Nea Marin.

Acesta ne-a confirmat însă că va lua parte la spectacolul lui Horia Brenciu, unde va cânta și Theo Rose:

„Voi avea o mică surpriză pentru fanii noștri în cadrul spectacolelor lui Horia Brenciu. Nu vreau să o dezvălui mai devreme decât este cazul! Chiar acum suntem la repetițiile generale, fiindcă toată lumea își dorește să iasă cât mai bine, totul!”, ne-a mai spus el, pentru Playtech Știri.Totul despre concertul lui Horia Brenciu: Nea Marin va dansa, iar Theo Rose va cânta

Surpriză pentru fani

Nea Marin, pe numele său adevărat Marin Barbu, este un cunoscut dansator și coregraf, ca profesie de bază. S-a afirmat în ultimii ani și ca vedetă de televiziune, îmbinând excelent dansul cu talentul său actoricesc, calități utilizate din plin în producțiile de televiziune oferite de cei de la Antena 1.

Născut în Teleorman, Nea Marin dansează ca puțini alții jocurile noastre populare, el coordonând și o echipă de dans, „Călușarii din Conțești”, satul său natal, cu care a câștigat numeroase premii.

Dacă Nea Marin va dansa alături de Horia Brenciu, deși surprizele de alt gen nu se exclud, Theo Rose și Brenciu vor cânta împreună. Cei doi interpretează, de altfel, de mai bine de o lună, și piesa „Dacă ai ști”, versuri care redau tocmai finalul unei povești de iubire, așa cum de altfel interpreta a trăit recent și în realitate. De remarcat că cei doi au avut în acest an o „chimie” specială a colaborării.

Totul a început chiar din primele momente ale lui 2022, fiindcă Horia Brenciu și Theo Rose au realizat un duet foarte apreciat în programul de Revelion trecut, de la PRO TV, cel în urma căruia, televiziunea din Pache Prototopescu a reușit, după ani buni, să ia fața concurenței. La ProtvRevelion 2022 cei doi au interpretat în duet melodia „Unforgettable”, lansată cu decenii bune în urmă de inegalabilul Nat King Cole.

Spectacolele lui Horia Brenciu vor avea loc pe 25 și 26 noiembrie, la Sala Palatului

Recent, la aflarea veștii că Theo Rose va fi mamă, Horia Brenciu a fost printre primii, dacă nu chiar cel dintâi, care a salutat viitorul eveniment pe rețelele sociale.

„Theo Rose, „Dacă ai ști” cât mă bucur că vei deveni mămică și vom avea un nepoțel. Felicitări ție și salutări cordiale tatălui! Mă gândesc la nume, daaa?”, a scris Horia Brenciu pe Internet.

În cadrul spectacolelor din 25 și 26 noiembrie, de la Sala Palatului, alături de Horia Brenciu se vor mai afla și copiii de la academia lui de muzică, dar și alți invitați surpriză, printre care și buzoianca Adina Răducan, câștigătoarea ediției din 2014 a show-ului de televiziune „X Factor”.