Theo Rose dă o nouă lovitură la Pro TV. Ce emisiune va prezenta artista

Theo Rose dă o nouă lovitură la Pro TV. Ce emisiune va prezenta artista
Theo Rose da o noua lovitura la Pro TV. Ce emisiune va prezenta artista

Theo Rose se bucură de o carieră în plină ascensiune. Frumoasa artistă cu voce impreisonantă a reușit să mai bifeze un proiect important în cadrul televiziunii PRO TV. Ce show va găzdui cântăreața, după ce a prezentat emisiunea Superstar România, toamna trecută, la PRO TV. Fanii au felicitat-o.

Theo Rose a semnat un contract pe 3 ani cu PRO TV

Theo Rose este una dintre cele mai bune și puternice voci din showbizul românesc. Tânăra de 24 de ani are o carieră în plină ascensiune. De anul trecut, Theo Rose a devenit una dintre vedetele trendingului românesc pe Youtube, cântând diferite piese de muzică de petrecere și nu numai.

Pe lângă meseria de artist, fosta prezentatoare de la Superstar pare să fi îmbrățișat și o carieră în televiziune. Drumul și l-a început în anul 2014, atunci când a găzduit emisiunea KIDSing alături de actorul Dan Bordeianu.

După participarea la diferite emisiuni de succes precum Te Cunosc de Undeva, Poftiți pe la noi și Bravo, ai stil! Celebrities, Theo Rose a acceptat provocarea de a prezenta emisiunea de talente Superstar România, în toamna anului 2021.

„A fost greu, dar și frumos. Am avut puțin răgaz de timp la Masked Singer să mă odihnesc. Dormeam în cabină până intram pe scenă. În perioada aia eram și aici, la Vorbește lumea.

Eu am mințit pe toată lumea, inventam probleme în familie. A fost frumos, o mare provocare. Am reușit să cânt multe piese pe care nu am îndrăznit până acum.

Mi-a plăcut că am putut să fac coregrafie, costumul mi-a permis. Capul era foarte greu. Singura problemă era că a fost din latex.”, a zis cântăreața la Vorbește lumea, după terminarea primului sezon Superstar România.

Ce emisiune va prezenta Theo Rose în toamna 2022

Recent, cântăreața a semnat un nou contract cu cei de la PRO TV, iar telespectatorii o vor putea revedea pe Theo Rose în postura de prezentatoare, potrivit celor de la Click!.

Jurnaliștii publicației menționate anterior scriu că frumoasa vedetă ar putea fi gazda unei emisiuni de divertisment produsă de Daniela Preda, cea care a creat show-urile „Masked Singer”, „MasterChef” sau „Imperiul leilor”. Emisiunea va începe filmările în curând și va putea fi urmărită din toamnă, pe micile ecrane.

„Am multe proiecte noi, la televizor, la PRO TV. Nu e legat de muzică. O să fie ceva nou la care poate nu s-ar fi gândit nimeni. Acum fac parte din marea familie a PRO TV și pentru mine e onorant”, a declarat Theo Rose pentru click.ro.

Mai mult de atât, Theo Rose declară că este foarte încântată de proiectele sale în televiziune, mai ales pentru că ar fi semnat un contract pe 3 ani cu trustul din Pache Protopopescu.