Thalia a uitat să îmbătrânească. Regina telenovelelor, apariție fabuloasă la 52 de ani

de: Ionuț Vieru
08 07. 2024

Thalia, una dintre cele mai celebre cântărețe, a ajuns la frumoasa vârstă de 52 de ani, dar are un corp de invidiat. Timpul pare să stea în loc, iar artista dovedește acest lucru cu fiecare apariție publică.

Thalia, apariție de senzație la 52 de ani

Ajunsă la vârsta de 52 de ani, Thalia pare să fi descoperit secretul tinereții veșnice. Are o siluetă cum multe femei și-ar dori și un ten impecabil. Artista a fost prezentă la cea mai nouă ediție a Latin American Music Awards, care a avut loc cu puțin timp în urmă.

Thalia a impresionat pe toată lumea cu apariția ei, alegând să-și etaleze silueta purtând o salopetă mulată pe corp, de culoare roșie, cu un umăr gol. Ca și accesorii a avut o fundă supradimensionată și o pălărie mare, rotundă, în ton cu celelalte culori.

De asemenea, artista este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde postează foarte des poze din vacanțe, în costume de baie. Thalia primește în doar câteva minute mii de aprecieri și comentarii.

Ce face artista pentru a avea un ten perfect

Thalia le-a împărtășit fanilor săi adevărul despre tenul ei. Vedeta a postat pe Instagram o poză din timpul unei ședințe cosmetice, iar imaginea a fost însoțită de textul „o nouă piele”.

Cu toate acestea, fanii nu s-au lăsat convinși că acesta ar fi secretul tenului luminos și fără riduri. Unii au criticat-o, de-a lungul timpului, că ar fi exagerat cu botoxul, după ce a apărut cu fața umflată și fără nicio expresie firească.

Thalia a răspuns mereu răutăților, spunând că frumusețea ei și fizicul pe care îl are se datorează genelor bune, dietei echilibrate și orelor multe petrecute în sala de sport.

Thalia este căsătorită Tommy Mottola

Thalia trăiește o adevărată poveste de dragoste alături de Tommy Mottola de mai bine de 20 de ani. Artista a precizat în nenumărate rânduri că este partenerul perfect pentru ea și că este sufletul ei pereche.

„Mă iubește și urâtă, și frumoasă, și supărată, și fericită, și bolnavă sau sănătoasă. Mă iubește așa cum sunt”, declara Thalia într-un interviu mai vechi.

Cei doi s-au întâlnit pentru prima dată în anul 1999, la un eveniment organizat de Emilio și Gloria Estefan, iar căsătoria a avut loc doar un an mai târziu, în New York.