Testul verii te provoacă! Poţi vedea mingea de pe plajă în mai puţin de 7 secunde?

de: Manolică Anca
01 08. 2023

Provocările vizuale continuă să fie o tendință, iar de data aceasta, îți prezentăm una care îți va testa inteligența, viteza de reacție, dar și atenția la detalii. Cei care au creat acest test susțin că foarte puțini dintre aceia care care acceptă provocarea reușesc să dea răspunsul corect în intervalul de timp dat. Privește cu atenție imaginea!

Testul verii care îți pune atenția la încercare

Febra testelor de atenție, de IQ sau a iluziilor optice i-a molipsit pe mulți, devenind o rutină zilnică pentru ei. Zi de zi, oameni din toate colțurile lumii acceptă provocarea și încearcă să le rezolve în intervalul de timp stabilit de cei care le-au inventat.

Acestea sunt un mod plăcut de a petrece timpul liber sau de a face o pauză de la stresul cotidian, dar mai ales un antrenament excelent pentru creier. Cele mai multe dintre ele sunt făcute în așa fel încât să ne pună la încercare logica, puterea de concentrare, imaginația, atenția la detalii și viteza de reacție.

Reușești să găsești mingea din imagine în doar 7 secunde?

Este dovedit științific faptul că aceste puzzle-uri online îmbunătățesc puterile cognitive, puterea memoriei, capacitatea logică și de observație. În plus, s-a demonstrat că ele îmbunătățesc starea de spirit. Așadar, dacă ai o zi proastă și vrei să faci ceva aparte sau, pur și simplu, cauți o modalitate de a te relaxa, atunci rezolvarea acestor teste este o alegere perfectă.

Citește și: Găseşte greşeala din imagine în mai puţin de 6 secunde! E testul de inteligenţă care face furori pe internet

Testul cu care venim astăzi este unul care îți va indica cât de bine stai cu atenția. Cei care acceptă provocarea trebuie să descopere, în doar șapte secunde, mingea de pe plajă din imaginea de mai jos.

În ilustrație poți vedea o plajă plină de oameni dar și multe obiecte necesare pentru mare, astfel că tu trebuie să cauți mingea ascunsă, în timpul dat.

Test de atenție. (Foto: genial.guru)

Folosește-ți atenția, raționamentul logic, puterea de observare și alte abilități pentru a reuși să deslușești iluzia optică.

Ai reușit? Dacă nu, verifică soluția în Galeria Foto a articolului.

Citește și: Eşti un geniu dacă găseşti numărul 89 ascuns în imagine. Atenţie, ai doar 15 secunde la dispoziţie!