Testul pe care doar 1% dintre oameni îl pot rezolva. Găseşte cele 5 chipuri din imagine în 20 de secunde

de: Năstase Mirabela
10 09. 2022

Testul pe care doar 1% dintre oameni îl pot rezolva. Tu poți să găseşti cele 5 chipuri din imagine în doar 20 de secunde? Această iluzie optică este perfectă pentru a-ți testa nivelul IQ-ului. Oamenii cu o inteligență ridicată pot observa cele 5 animale ascunse în copac în doar 20 de secunde.

Testul pe care doar 1% dintre oameni îl pot rezolva

Iluzia Optică este acea imagine care te fascinează și îți pune mintea la contribuție prin faptul că schimbă forma unui obiect sau a unui desen, provocând mintea să deslușească misterul. Iluziile optice fac obiectul de studiu al psihanalizei.

Se crede că un creier uman normal poate percepe diferite lucruri sau imagini, în funcție de unghiul din care este privită o imagine. O astfel de ilustrație inteligentă, care îți poate provoca creierul, este și această imagine distribuită pe rețelele sociale cu cele cinci animale ascunse în interiorul copacului.

Răspunsul

Acest test este un puzzle la acre poți petrece chiar și ore în șir pentru a-l desluși. La o primă vedere, imaginea arată ca un simplu copac. Însă în copac, nu sunt una sau două, ci cinci chipuri sunt ascunse în interiorul lui. Deci, partea mai dificilă a acestei iluzii optice este să le reperezi pe toate aceste animale ascunse. Poate părea prea dificil să le găsești, deoarece acestea sunt bine camuflate printre ramurile înclinate ale copacului. Tu ai reușit? Ei bine, răspunsul este: un cocoș, o găină și trei pui. Toate aceste păsări sunt ascunse în interiorul copacului.

Dacă te uiți cu atenție la puzzle, vei observa că formele chipurilor apar pe ramurile copacului. Și dacă te uiți și mai atent, vei vedea că unele dintre frunze sunt de fapt ochii acestor păsări. Mare atenție! Pentru a putea descoperi toate aceste cinci chipuri, trebuie să accesezi imaginea din galeria foto a articolului! De asemenea, tot în galeria foto a articolului poți găsi și răspunsul la acest puzzle provocator!

Dacă reușești să identifici toate cele cinci chipuri ascunse din interiorul copacului în doar 20 de secunde, acestea ar putea fi un semn al unei inteligențe superioare. De altfel, studiile arată că, cu cât îți exersezi mai mult creierul cu puzzle-uri dificile, cu atât ai tendința de a fi mai inteligent.

Iluziile optice oferă întotdeauna o perspectivă fascinantă asupra modului în care funcționează creierul nostru. Combinațiile specifice de culoare, lumină și modele pot păcăli creierul să perceapă vizual ceva care nu există. Deci, tu câte chipuri ai observat în interiorul acestei iluzii optice?