Testul optic pentru genii. Găsește cele 3 diferențe în doar 10 secunde, doar 2% dintre internauți reușesc

de: Mariana Olteanu
19 07. 2023

Foarte mulți oameni se întreabă cum pot să-și testeze atenția la detalii. Din fericire, venim în ajutorul acestora cu un nou test optic, care te provoacă să găsești trei diferențe. Chiar dacă poate părea ușor, după ce pornești cronometrul ai să vezi să nu mai este chiar așa. Reușești să rezolvi testul? Dacă găsești cele trei diferențe în doar 10 secunde, înseamnă că ai o vedere de vultur și o atenție dezvoltată. Ești pregătit?

Provocarea zilei

O nouă zi, o altă provocare. De data aceasta, vă invităm să rezolvați un test optic, care a ajuns viral în mai multe colțuri ale lumii. Zilnic, mii de internauți înceracă să-l rezolve. Te numeri printre cei 2% din oameni care reușesc să găsească diferențele?

Te-ar putea interesa și: Ești un adevărat geniu dacă găsești ciocanul din imagine în doar 5 secunde. Doar 2% dintre internauți au reușit

Tot ce trebuie să faci este să privești atent cele două imagini și să găsești cele trei diferențe în mai puțin de 10 de secunde. Când ești pregătit, poți porni cronometrul. Diferențele pot include modificări minore ale culorilor, schimbarea petelor obiectului sau chiar absența unor elemente specifice.

Nu uita că testul este făcut să te inducă în eroare! Cele două imagini asemănătoare te pot pune în dificultate. Există posibilitatea ca unele persoane să găsească răspunsul imediat, iar altele să nu. În imagine se poate observa un bătrân care se sprijină de perete. La prima vedere, bărbatul pare că este obosit.

Te-ar putea interesa și: Cel mai rapid şi scurt test de inteligenţă din lume. Are doar trei întrebări, ai curaj?

Ai găsit cele trei diferențe?

Ai reușit să observi toate diferențele din imaginea cu bătrânul în 10 secunde? Cei care au reușit să găsească diferențele se numără printre puținii oameni care pot face asta. Nu te descuraja, însă, dacă nu ai reușit să rezolvi testul optic. Poate nu a fost ziua potrivită, nu te-ai putut concentra. Dacă doriți să aflați rezolvarea, puteți verifica galeria foto a articolului.

Studiile au scos la iveală faptul că, astfel de teste pot ajuta la îmbunătățirea memoriei vizuale dar și la agilitate. Cei care nu reușesc să identifice diferențele într-un timp scurt, nu ar trebui să se îngrijoreze. Cu cât fac mai multe astfel de teste, cu atât spiritul lor de observație dar și atenția la detalii vor crește.

Te-ar putea interesa și: Iluzie optică pentru genii. Doar 5% dintre internauți au găsit leopardul din imagine în doar 7 secunde, găsește-l acum