Testul optic de genii. Găsești polițistul din imagine în 15 secunde?

de: Bișinicu Andreea
17 01. 2023

Iată una dintre cele mai tari iluzii optice de pe Internet. Oamenii cu inteligență ridicată îl pot observa, cu ușurință, pe un ofițer de poliție ascuns în poza de epocă cu trei băieți. L-ați observat pe agent în mai puțin de 15 secunde?

Cum se rezolvă cel mai complex test optic

Studiile au relevat că există mai multe tipuri de iluzii optice, cum ar fi iluziile fizice, fiziologice și cognitive.

O iluzie optică este o imagine care îți pune mintea la contribuție și schimbă forma unui obiect, desen sau oameni în așa fel încât să provoace modul în care creierul nostru percepe lucrurile.

Studiile au demonstrat că mintea umană poate privi lucrurile sau imaginile în mod diferit formând o percepție diferită din fiecare unghi.

Ilustrațiile cu iluzii optice fac, de asemenea, parte din domeniul psihanalizei, deoarece aruncă puțină lumină asupra modului în care percepem lucrurile.

O astfel de ilustrație inteligentă poate fi observată în imaginea vintage de mai sus, în care trei băieți par să fugă de cineva. Potrivit enunțului problemei, în imagine s-ar afla ascuns un ofițer de poliție.

Dacă reușești să privești cu atenție imaginea și să descoperi unde s-a ascuns agentul, în mai puțin de 15 secunde, atunci vei demonstra că posezi un IQ mai ridicat decât media generală globală.

Fotografia vintage de mai sus este o iluzie optică ce arată trei băieți care fug de un ofițer de poliție.  Cei 3 copii pot fi văzuți încercând să treacă printr-o scurtătură prin grădina din spate a unui vecin, fără să știe că un ofițer de poliție este în apropiere și le urmărește fiecare mișcare.

Citește și Iluzie optică. Chiar ești un geniu dacă găsești în 10 secunde căluțul de mare ascuns în imagine

Unde se află, de fapt, polițistul din imagine

Dacă ești pregătit să te bucuri de un alt mod distractiv de a-ți testa coeficientul de inteligență, atunci tot ce trebuie să faci este să te concentrezi și să găsești polițistul.

Acest test optic este extrem de dificil, deoarece soluția nu se află chiar la îndemână. De asemenea, fața ascunsă a ofițerului de poliție se lasă greu de găsit, deoarece conturul lui se îmbină atât de bine cu fundalul.

Cu toate acestea, tot ce trebuie să faci, pentru a rezolva acest puzzle, este să răstorni imaginea cu susul în jos, iar atunci vei vedea chipul polițistului, pitit printre ramurile copacului. Iată soluția corectă AICI.

Citește și Iluzia optică pentru genii. Găsești câinele și oaia adormită din turmă în 10 de secunde?