Testul optic al sfârșitului de săptămână. Câți copii are femeia din imagine? Ești chiar un geniu dacă ghicești

de: Ștefan R. Apostol
07 06. 2024

Ești pe ultima sută de metri a acestei săptămână, și simți nevoia de relaxare și nu știi ce să faci. Te anunțăm că nu mai e nevoie să cauți, deoarece avem noi soluția, și anume testul optic al sfârșitului de săptămână. Tot ce trebuie să faci, este să descoperi câți copii are femeia din imagine. Iar dacă faci asta, ești chiar un geniu dacă ghicești. Baftă!

Relaxează-te cu testul optic al sfârșitului de săptămână!

Dacă te simți obosit și copleșit de ultimele zile, testul optic al sfârșitului de săptămână îți va aduce o distracție sănătoasă, prin participarea la această provocare vizuală.

Misiunea ta este să indici câți copii are femeia din imaginea de mai jos. Crezi că ești capabil să dai răspunsul corect în mai puțin de 15 secunde? Dacă da, consideră-te un norocos.

Pentru a ști câți copii are mama, trebuie să analizezi foarte bine imaginea din această iluzie optică. În caz contrar, vei răspunde greșit și te vei alătura grupului de utilizatori care nu au putut depăși testul optic propus.

Câți copii are femeia din imagine?

Femeia, conform imaginii, se află într-un parc, foarte aproape de ea se află căruciorul copilului. În timp ce micuțul ei plânge, ea a decis să-i cânte un cântec, acțiune care o împiedică să continue să citească cartea pe care o ține în mâna dreaptă.

Câți copii are femeia din imagine?

Privește cu atenție întreaga ilustrație și apoi indică numărul de copii pe care îi are. Nu uita că trebuie să dai răspunsul în mai puțin de 15 secunde la această iluzie optică!

Soluția la testul optic al sfârșitului de săptămână

Nu te gândii că limita de timp face ca provocarea vizuală să fie imposibil de depășit, pentru că nu este așa. Pur și simplu, nu toată lumea poate rezolva provocarea. Dacă dorești să știi câți copii are femeia, uită-te la următoarea imagine.

Deși există provocări vizuale care sunt foarte ușor de rezolvat, există și cele care sunt extrem de greu de depășit. Trebuie să ții cont de faptul că cele mai complicate te vor solicita întotdeauna cel mai mult.

Altfel spus, dacă nu te străduiești suficient de mult, îți va fi imposibil să rezolvi orice fel de test de inteligență, sau iluzie optică. În general, cele care fac parte din acest grup sunt cele care au o limită de timp, dar există și provocări care nu au nevoie de acest lucru pentru a le „crea probleme” utilizatorilor.

Dacă te-am provocat destul, ai putea să rezolvi o altă iluzie optică, în care tot ce ai de făcut este să găsesști o riglă, dar în 5 secunde.