Testul optic al săptămânii. Găsești jucăria care nu are pereche în doar 20 de secunde?

Testul optic al săptămânii. Găsești jucăria care nu are pereche în doar 20 de secunde?
Testul optic al saptamanii. Gasesti jucaria care nu are pereche in doar 20 de secunde

Teaserele îți permit să folosești partea creativă a creierului și să te și distrezi, în același timp. Iluziile optice îți pun mintea la contribuție, te ajută să fii atent la detalii și să îți testezi capacitatea de concentrare. Crezi că poți rezolva testul de inteligență de mai sus?

Cum rezolvi cel mai tare test de inteligență

O iluzie optică reprezintă o imagine atrăgătoare, profund fascinantă, care schimbă forma unui obiect, desen sau a unor oameni, provocând modul creierului de a percepe lucrurile.

Potrivit studiilor realizate recent, iluziile optice ar face parte din domeniul psihanalizei. Creierul normal al omului poate privi diferite lucruri sau imagini, formând o percepție diferită din fiecare unghi.

În ultimii doi ani de zile, iluziile optice au căpătat mare notorietate în mediul online, devenind virale pe rețelele sociale, la scurt timp după publicarea lor.

Testele de inteligență, precum cel de mai sus, te ajută să îți pui mintea la contribuție și să descoperi răspunsul corect în mai puțin de 10 secunde, pentru a dovedi că deții un IQ mai ridicat decât media generală globală.

Așadar, tot ce trebuie să faci este să priveșt cu atenție iluzia optică de mai sus și să găsești care este singura jucărie din cameră care nu are pereche. Poate părea ușor la început, însă soluția poate fi destul de capricioasă.

Dacă te uiți cu atenție la toate jucăriile din interiorul încăperii, atunci vei putea identifica jucăria care nu are perechea sa în cameră. Printre obiectele care vin în dublu exemplar numărăm ursuleți de pluș, camioane, găleți, instrumente muzicale, roți, jumătate de soare, mașini, blocuri și mingi.

Citește și Test inedit de inteligenţă. Doar oamenii cu adevărat deştepţi îl rezolvă: Cat cântăresc pisica, câinele şi şoricelul?

Unde se găsește jucăria corectă din imagine

Așadar, singura jucărie care nu are pereche în camera copilului este roboțelul care se află în centrul camerei. L-ai văzut deja? Dacă nu, poți verifica soluția corectă chiar AICI.

Teaserul de mai sus este un simplu test al inteligenței tale și al abilităților tale de observare. Este nevoie de gândire laterală pentru a rezolva puzzle-ul în timpul prevăzut.

Cu toate acestea, te vei simți mulțumit dacă ai aflat răspunsul în câteva secunde. Acest joc de creier este doar un alt mod distractiv de a-ți testa coeficientul de inteligență.

Citește și Test special de inteligenţă. Găseşte greşeala din imaginea cu cei trei prieteni! Atenţie, ai doar 9 secunde la dispoziţie!

Urmăriți Playtech.ro și pe