Testul IQ al săptămânii. Găsești comoara în doar 25 de secunde?

de: Ioana Bucur
28 02. 2023

Testul IQ din galeria foto de mai sus face furori în mediul online. „Exploratori” din toate colțurile lumii au parte de mari bătăi de cap în momentul în care trebuie să deslușească misterul simbolurilor de pe harta piraților. Privește cu atenție indiciile, crezi că poți să găsești comoara în 25 de secunde?

Testul IQ al săptămânii

Este o provocare ce face furori în rândul internauților, mai ales pentru cei care au crescut cu poveștile și filmele cu pirați și comori ascunse. Imaginea din galeria foto de mai sus nu este doar un joc interesant, ci și un test de inteligență ce îți va pune la încercare gândirea analitică, atenția la detalii și puterea de deducție.

Nu va fi ușor să ajungi la răspunsul corect, va fi nevoie să abordezi puzzle-ul într-un mod neconvențional.

Privește cu atenție imaginea ce ilustrează o hartă și analizează toate simbolurile. Va trebui să te grăbești, pentru că acest test de IQ este o provocare contra cronometru. Ai doar 25 de secunde pentru a descoperi comoara ascunsă.

Citește și: Iluzia optică pentru genii. Găsești căpșuna dintre feliile de pepene în 17 secunde?

Găsește comoara ascunsă pe hartă

Ești gata? Setează cronometrul la 25 de secunde și apasă START.

Imaginea conține o hartă și câteva simboluri ce te vor ajuta să ajungi la comoară: un craniu cu oase, un craniu cu săbii, o corabie, o busolă și o cârmă.

Dacă au trecut cele 25 de secunde și încă nu ai găsit locația comorii sau vrei să verifici dacă răspunsul tău este cel corect, avem rezolvarea în rândurile de mai jos.

Rezolvare:

Unește cele două simboluri cu cranii și apoi cârma și busola. La intersecția acestor două linii se află comoara ascunsă.

Citește și: Testul de inteligenţă al sfârşitului de săptămână. Ce vezi prima oară în imagine? O focă sau un măgar?