Testul de vedere pentru oamenii cu ochi de șoim. Găsește gândacul din camera bunicii în doar 10 secunde

de: Andrei Simion
07 06. 2023

Atenția la detalii nu poate să îți aducă decât avantaje, mai ales în domeniul profesional, unde este important să fie consecventă și fiabilă. Ești de părere că ai abilități de acest fel bine dezvoltate? Playtech Știri îți prezintă testul de vedere pentru oamenii cu ochi de șoim. Trebuie să îl rezolvi în maximum zece secunde.

Testul de vedere pentru oamenii cu ochi de șoim

Îți plac testele de atenție, iluziile optice, testele de inteligență, calculele matematice dificile, ecuațiile complicate sau provocările de tipul „mută un băț de chibrit pentru a obține rezultatul corect”? Dacă răspunsul este afirmativ, ai ajuns la locul potrivit. Playtech Știri are o nouă provocare pentru tine.

Cum ți se par testele de vedere? Dacă nu ai mai efectuat astfel de evaluări până în prezent – nu ne referim la cele medicale, ci la cele care implică abilitățile de concentrare asupra detaliilor -, trebuie să știi că una dintre cele mai importante aptitudini pe care le vei dobândi în timp, cu ajutorul lor, este gândirea critică.

Analiza datelor, evaluarea surselor și analiza textelor sunt trei subabilități care definesc gândirea critică. Toate aceste abilități le poți dobândi prin atenția la detalii. Deși ar putea să sune banal, nu este deloc. Astfel de aptitudini te pot ajuta în mod deosebit pe plan profesional, la locul de muncă.

Dacă ești hotărât să îți evaluezi și tu abilitățile de concentrare și atenția, dă curs provocării pe care o avem astăzi pentru tine. Tot ce trebuie să faci este să accesezi prima imagine încărcată în galeria FOTO a acestui material și să o analizezi. Atenție! Nu accesa a doua ilustrație, fiindcă în ea vei afla răspunsul la problema stipulată.

Reușești să găsești gândacul în maximum 10 secunde?

Așadar, accesează prima imagine încărcată în galeria FOTO. Setează un cronometru la zece secunde. Așa cum te-am obișnuit deja, nu ai la dispoziție tot timpul din lume pentru a rezolva problema de astăzi. Ce trebuie să faci tu este să analizezi cu atenție ilustrația și să încerci să identifici locul în care se află un gândac.

În imagine vei observa o bunică, într-un pat, odihnindu-se. Este pe cale să adoarmă, îmbrăcată într-o rochie de noapte de culoare roz, foarte șic. Lângă ea, tot în pat, se află câteva cutii speciale cu diverse lucruri pe care tocmai le-a verificat. În dreapta cutiilor, se află un radio, o lampă în stil vintage, un tablou pe perete și multe obiecte adunate pe un corp din lemn.

Reușești să identifici locul din imagine în care se află gândacul? Timpul limită, de zece secunde, se scurge rapid. Dacă ai nevoie de un indiciu, îți venim noi în ajutor: fii atent la obiectele din cameră pe care nu le-am amintit mai sus.

Citește și: Testul de atenție care arată cât de perspicace ești. Găsești umbrelele identice în 15 secunde?

Ai reușit să identifici gândacul din ilustrație? Pentru a verifica dacă răspunsul tău este corect, accesează a doua ilustrație încărcată în galeria FOTO a acestui material. Am marcat acolo răspunsul pe care trebuia să îl oferi.