Testul de inteligență al săptămânii. Mută un singur chibrit pentru un răspuns corect

de: Ana Chivu
11 12. 2022

Testul de inteligență de astăzi este unul special pentru oameni foarte inteligenți. Participanții trebuie să mute un singur chibrit pentru rezolvarea rapidă și corectă. Specialiștii au subliniat că în felul acesta reușesc să analizeze mai bine mintea umană și să descopere perspectivele diferite ale oamenilor. Cei mai mulți nu au privit testul ca o provocare, dar mai târziu au observat cât este de dificil răspunsul.

Test de inteligență: mută un singur chibrit pentru răspunsul corect

Testul de inteligență de astăzi este unul special pentru oamenii cu un IQ ridicat. Specialiștii au indicat că în felul acesta pot să vadă mai bine cum funcționează mintea umană. O simplă imagine poate să fie extrem de diferită pentru un grup de oameni în funcție de perspectivele lor.

Mai mult decât atât, testele de acest gen sunt o versiune mai complicată a ghicitorilor pentru persoanele care adoră jocurile minții. Este nevoie să privești lucrurile puțin diferit pentru a vedea răspunsul.

Acesta nu va fi chiar în fața ta, dar nu este nici o provocare atât de mare pentru oamenii care sunt atenți la detalii. În imaginea de mai sus este nevoie să muți un chibrit astfel încât ecuația să devină corectă.

Ce trebuie să faci?

O minte în alertă poate rezolva testul doar în 20 de secunde. Trebuie doar să analizezi cu atenție ecuația și simbolurile matematice prezentate în fotografie. Este necesar să muți doar un băț din partea stângă în partea dreaptă pentru a găsi răspunsul corect având în vedere ecuația, 8 + 3 – 4 = 0 scris cu bețe de chibrit. Alege un bețișor din primul număr 8 astfel încât acesta să se transforme în numărul 9.

Poate pare dificil pentru unii oameni, dar cu siguranță după ce faci mutarea o să vezi răspunsul care a stat în fața ta în tot acest timp. Specialiștii recomandă acest gen de teste de inteligență, teste IQ sau iluzii optice pentru cei mici. Experții susțin că micuții vor putea să se distreze astfel în timp ce își antrenează mintea.

Părinții pot să găsească diverse imagini colorate și cu multe personaje care să le atragă atenția rapid. Iluziile optice trebuie să fie puțin mai ușoare la început, iar cu timpul să fie mai dificile pentru ca mintea lor să înceapă să evolueze în această direcție. Există și unii adulți care nu găsesc rezolvarea unor teste. Cu toate astea, poți să îți impulsionezi copilul cu o competiție. Cel care găsește cele mai multe răspunsuri trebuie să primească un premiu.