Testul de inteligență al săptămânii. Care este iubitul fetei în această imagine, puțini își dau seama

de: Bișinicu Andreea
26 12. 2022

Sfârșitul anului 2022 aduce un nou test de inteligență menit să-i pună pe gânduri pe cei mai talentați dintre utilizatorii Internetului. Privește cu atenție imaginea de mai sus și încearcă să rezolvi puzzle-ul. Doar 5% dintre internauți au deslușit misterul. Crezi că te poți număra printre ei?

Cel mai tare test de inteligență devenit viral pe rețelele sociale

Există multe tipuri de teste de inteligență care te ajută să îți testezi inteligența pe baza deciziei pe care o iei pentru orice problemă.

Ghicitoarea de mai sus presupune să îți folosești creierul pentru a rezolva un test IQ distractiv, care vă va ajuta să vă evaluați nivelul propriului IQ.

Cel mai important element al acestor puzzle-uri este scanarea rapidă a problemei pentru a găsi soluția corectă în timpul stabilit.

Deoarece aceste teste distractive de IQ se rezolvă cu gândire creativă, trebuie să te fii foarte atent la detalii, deoarece indiciile s-ar ascunde undeva în imagine.

Așadar, în cadrul testului de mai sus trebuie să afli care dintre cei trei bărbați este iubitul domnișoarei din imagine. Poate fi oricare dintre cei trei domni, însă un singur detaliu îl va da de gol pe partenerul fetei.

Citește și Testul de atenție dedicat oamenilor geniali. Găsești zebra diferită în doar 20 de secunde?

Atenție! Numai persoanele ce se bucură de un IQ peste media generală globală vor găsi răspunsul corect în mai puțin de 10 secunde.

Cum se rezolvă puzzle-ul, de fapt

Dacă privești cu atenție ilustrația de mai sus, vei observa trei bărbați așezați pe scaune, într-un bar sau restaurant, în fața cărora apare o domnișoară blondă. Ea este iubita unui dintre ei, însă te prinzi despre cine ar fi vorba?

Tot ce trebuie să faci este să observi detaliile care fac diferența. De exemplu, deși femeia este extrem de frumoasă și elegantă, doar unul dintre cei trei domni nu o privește direct, ci stă pe telefon.

Acesta poartă în piept un ac de cravată care se potrivește cu brățara de pe mâna blondinei. Dacă nu te-ai prins deja despre cine ar fi vorba, ei bine, iată care este soluția corectă AICI.

Persoanele care au găsit răspunsul corect la acest test de inteligență, în mai puțin de 10 secunde, se pot lăuda cu faptul că posedă calități speciale și un spirit excelent al observației.

Citește și Iluzia optică a Crăciunului. Ești un geniu dacă găsești steaua ascunsă dintr-un brad în 30 de secunde