Testul de inteligenţă al lunii. Găseşte omul de zăpadă în doar 12 secunde. Puţini reuşesc!

de: Ana Chivu
17 10. 2022

Oamenii au devenit din ce în ce mai interesați de calitățile lor și despre modurile în care ar putea să le afle cât mai ușor. Testele de inteligență sunt o opțiune bună care te ajută să scoți la suprafață care sunt lucrurile la care te pricepi mai bine. Pentru astfel de teste ai nevoie de o inteligență aparte și de atenție la detalii. Provocarea de astăzi este să găsești un om de zăpadă în doar 12 secunde. Foarte puțini au reușit asta.

Test de inteligență: găsește omul de zăpadă în 12 secunde

Iluzia optică de astăzi este mai grea decât ar crede mulți care au privit rapid fotografia. Deși pare foarte simplu să găsești un om de zăpadă, provocarea este să o faci în doar 12 secunde într-un fundal dificil și plin de detalii. Testează-ți abilitățile și observă fiecare amănunt din poză.

Iluziile optice au devenit din ce în ce mai populare pe internet în ultima perioadă. Acestea sunt o nouă provocare pentru tineri și adulți. Ele sunt capabile să rețină atenția tuturor și să păcălească diverse minți. Studiile au arătat că iluziile optice ajută oamenii de știință să înțeleagă mai bine cum funcționează creierul și cum percepe mediul din jur.

Imaginea prezentată mai sus conține o scenă de iarnă în care se pot vedea fulgi de zăpadă de diferite dimensiuni. Fulgii de zăpadă sunt de diferite culori, iar printre ei se află ascuns un om de zăpadă. Toți fulgii au forme spectaculoase, iar fundalul bleumarin îngreunează viața tuturor în cadrul provocării.

Unde se află acesta?

Experții cer ca testul să fie rezolvat în doar 12 secunde. Provocarea îți testează abilitățile de observație și conștientizarea situației. De asemenea, în timpul acesta îți exersezi mintea. Specialiștii sugerează să faci astfel de teste alături de prieteni sau familie și să punctezi fiecare răspuns corect.

Cel care are la final cele mai multe teste bifate în timpul indicat trebuie să primească un premiu. Omul de zăpadă este mai dificil de văzut, motiv pentru care cercetătorii ți-au pus la dispoziție 12 secunde. Un detaliu este că acesta nu se află în partea dreaptă a imaginii. Rezolvarea provocării necesită concentrare, atenție la detalii, dar și o vedere foarte bună.

Mai exact, el este lipit de un fulg de nea din partea stângă a imaginii. Cu siguranță foarte puțini oameni l-au sesizat și au dat astfel singurul răspuns corect. Specialiștii au susținut că acesta este unul din cele mai grele teste.