Testul de inteligență al finalului de an. Mută un chibrit pentru a rezolva exercițiul, este permis orice
Printre cele mai populare teste de inteligență de pe Internet este cel ce presupune să rezolvi o problemă simplă de matematică prin mutarea unor bețe de chibrit. În imaginea de mai sus este dată o ecuație matematică. Tot ce trebuie să faci este să muți un chibrit pentru a obține o egalitate corectă.
Cum se rezolvă cel mai tare test de inteligență cu bețe de chibrit
Orice este permis, când vine vorba de testele de inteligență, ar spune cei mai mulți dintre internauți. Problemele matematice cu bețe de chibrit au devenit virale în ultimii 10 ani, pe rețelele sociale, alături de iluziile optice și testele de personalitate.
Pentru a demonstra că deții un IQ mai ridicat decât media generală globală, tot ce trebuie să faci este să privești cu atenție ecuația de mai sus și să te gândești la o soluție corectă. Ipoteza dată spune că 5X3=52, ceea ce este, desigur, fals.
Cu toate acestea, vei observa cu atenție că cifrele și semnele sunt scrise cu ajutorul unor bețe de chibrit. Pentru a-i da de cap acestei soluții, vei fi nevoit să muți un singur chibrit într-o parte sau alta, în așa fel încât să obții o ecuație corectă.
Pentru început, va trebui să întorci masa sau vei privi imaginea în oglindă. Astfel, ecuația „5X3= 52” devine „25 = EX5”, fiind, evident, greșit.
Citește și Testul optic pentru oamenii geniali. Găsești iepurele pierdut al copilului în 20 de secunde?
Soluția e mai simplă decât credeai
Ca să ajungi la soluția corectă a testului de inteligență, internauții trebuie să mute un bețișor de la E, din partea stângă în partea dreaptă, formând, astfel, un 5. Apoi, ecuația de gradul I va avea sens, devenind 25 = 5X5. Dacă nu ți-ai dat seama cum se rezolvă, poți verifica rezultatul AICI.
Coeficientul de inteligență, cunoscut sub prescurtarea de IQ, este un concept derivat din testele standardizate prin care se măsoară inteligența.
Nivelul mediu de inteligență al unei persoane este de 100. Cel mai mare nivel de inteligență a depășit pragul de 240. Alfred Binet este primul care a pus la punct primele teste psihometrice apărute la începutul secolului al XX-lea.
Citește și Test viral de inteligenţă. Găseşte inima ascunsă în imagine în mai puţin de 9 secunde