Testul de atenție pentru oamenii cu ochi de vultur. Găsești numărul diferit în doar 18 secunde?

de: Corina Oprea
07 07. 2023

Cum să ne testăm atenția mai bine decât cu un test special? Te provocăm la un joc foarte interesant, unde trebuie să găsești intrusul dintre cifre. Una dintre ele este diferită, dar tu poți observa unde este ceva schimbat? Dacă găsești diferența în doar 18 secunde, înseamnă că ai o vedere de vultur și o atenție dezvoltată.

Testul pe care doar oamenii inteligenți îl rezolvă

Tu te-ai întrebat vreodată cât de bine stai la capitolul atenție și cât de bine vezi? Acum este șansa ta să afli cât ești de priceput când vine vorba despre jocuri și iluzii optice, gata să pună la încercare. Tot ce trebuie să faci este să te concentrezi și să cauți foarte repede, printre cifre, pe cea care nu își are locul acolo.

Cei care au făcut acest joc au stabilit să fie rezolvat în doar 18 secunde. Astfel, cei care reușesc această performanță sunt cu adevărat niște genii, care au un simț al atenției foarte dezvoltat. Se pare că numai oamenii cu „ochi ascuțiți” pot observa setul ascuns de numere, în timp ce alții îl caută minute întregi și tot nu reușesc să dea de el.

Poți observa că numărul 444 este scris de mai multe ori și nu pare nimic suspect la aceste rânduri. Totuși, există un detaliu ascuns, o cifră care nu ar trebui să se afle acolo. Este menită să te încurce, pentru că sunt șanse să o cauți și să nu dai de ea.

Iată rezolvarea jocului

Va trebui să acordați o atenție deosebită detaliilor și să vă folosiți abilitățile de observare pentru a localiza numărul în mai puțin de 18 secunde. Nu este greu, dacă te concentrezi și analizezi cu atenție fiecare rând.

Imaginea este ca un puzzle. Felul în care sunt așezate cifrele vă poate face să vă fugă privirea, deci fiți foarte atenți! Încă încerci să găsești intrusul? Ei bine, îți dăm un indiciu: 474.

Ai citit bine! Undeva, 444 a fost înlocuit cu 474.

Doar câteva persoane pot rezolva jocul, iar tu puteai fi una dintre ele. Nu te descuraja, însă, dacă nu ai reușit să vezi acest detaliu! Poate nu a fost ziua potrivită, nu te-ai putut concentra. Mai sunt multe astfel de jocuri, merită să mai încerci.