Testul de atenție pentru genii. Găsești pisica diferită din imagine în 23 de secunde?

de: Sabina Anastasia
11 04. 2023

Playtech Știri îți prezintă testul de atenție pentru genii al zilei de marți, 11 aprilie. Sarcina ta este să identifici pisica diferită din imagine în maximum 23 de secunde. Ești pregătit să îți evaluezi performanțele funcțiilor cognitive? Se spune că doar persoanele cu un nivel de inteligență ridicat reușesc să ofere răspunsul corect la sarcină.

Testul de atenție pentru genii

Îți plac testele de inteligență, provocările de tipul „mută un băț de chibrit pentru a obține rezultatul corect”, iluziile optice, puzzle-urile dificile și alte astfel de materiale? Dacă răspunsul este afirmativ, ai ajuns la locul potrivit. Playtech Știri îți prezintă un test de atenție despre care se spune că poate fi rezolvat doar de genii.

Astfel de provocări sunt importante din mai multe motive. Ele oferă o modalitate standardizată de măsurare a abilităților cognitive, cum ar fi raționamentul verbal, spațial și numeric. Studiile au arătat că persoanele care obțin scoruri mai mari la testele de acest fel tind să aibă rezultate academice și profesionale mai bune.

Un test care evaluează nivelul de inteligență al unei persoane nu garantează, însă, succesul în viață. Specialiștii în psihologie și psihiatrie, care au realizat numeroase cercetări, au descoperit că la baza succesului stă, de fapt, inteligența emoțională sau interpersonală, care ține de interacțiunile cu oamenii.

Dacă ești pregătit să dai curs provocării, Playtech Știri îți explică totul despre testul de astăzi. Singura ta sarcină este să identifici pisica diferită dintr-o imagine. Așa cum te-am obișnuit deja, nu ai la dispoziție tot timpul din lume. 23 de secunde ar trebui să îți fie suficiente însă pentru a găsi animăluțul care se diferențiază de restul.

Găsești pisica diferită din imagine?

Ai setat cronometrul la 23 de secunde? Pornește-l, după care accesează prima imagine încărcată în galeria foto a acestui articol. Atenție, însă! Nu accesa al doilea material, fiindcă în el vei remarca răspusul la problema pe care trebuie să o rezolvi tu. Nu-ți fura singur căciula, dacă vrei într-adevăr să îți testezi performanțele cognitive.

În prima imagine din galeria foto vei remarca trei rânduri și cinci coloane cu chipuri de pisici. Toate au aspecte similare. Ce trebuie să faci tu este să găsești pisica din imagine care este diferită de toate celelalte. Pentru a o găsi rapid este necesar să analizezi toate rândurile și coloanele cu animale de companie.

În cazul în care ai nevoie de un indiciu, Playtech Știri îți vine în ajutor: analizează bine caracteristicile pisicilor. Timpul se scurge, nu uita că ai la dispoziție 23 de secunde pentru a duce această sarcină la capăt. Ai reușit să identifici care dintre pisicile din ilustrație este diferită de restul?

Te-ar putea interesa și: Testul de atenție care arată cât de perspicace ești. Găsești umbrelele identice în 15 secunde?

Accesează a doua imagine din galeria foto a acestui articol. Am marcat pentru tine pisica pe care trebuia să o găsești. Așadar, pisica diferită din ilustrație este cea din primul rând, coloana a cincea.