Testul de atenţie pe care puţini îl trec. Câte culori vezi în imaginea de mai jos? Răspunsul e neaşteptat

Testul de atenţie pe care puţini îl trec. Câte culori vezi în imaginea de mai jos? Răspunsul e neaşteptat
Câte culori vezi în imaginea de mai sus?

Testele psihologice sunt foarte interactive și un mod distractiv de a-ți testa inteligența și creativitatea. Iată un test de atenție interesant pe care îl poți încerca. Tu câte culori vezi în această imagine?

Câte culori sunt, de fapt, în imagine?

Imaginea de mai sus a fost realizată folosind principiul cunoscut sub numele de „Iluzia lui White”. Acesta este un profesor de psihologie din Japonia, care încearcă să ne arate că există situaţii în care simţurile noastre pot interpreta greşit semnalele primite din mediul exterior.

Un cercetător din cadrul Universității Ritsumeikan din Japonia pe nume Akiyoshi Kitaoka a creat o imagine foarte interesantă. Acesta a folosit principiul cunoscut sub numele de „Iluzia lui White” sau „Iluzia lui Munker”.

Cercetătorul a încercat să demonstreze că percepţia pe care o avem asupra culorii şi a opacităţii unei fotografii poate fi distorsionată cu ajutorul unor dungi. Imaginea influențează foarte mult modul în care percepția noastră procesează imaginile.

Dacă doriți să vă testați capacitățile vizuale, Akiyoshi Kitaoka pune următoarea întrebare: Câte culori vedeți în imaginea de mai sus? Ei bine, în realitate, există doar trei culori în imagine: roz, portocaliu și verde.

Însă, există posibilitatea ca unele persoane să vadă o spirală de culoare albastră. În realitate, ea este verde.

Testul care arată ce fel de femeie ești

Următorul test îți va arăta ce fel de femeie ești. Tot ce trebuie să faci este să răspunzi rapid la o întrebare foarte simplă. Trebuie să hotărăști care sunt pantofii tăi preferați din imaginea de mai jos. Iată ce înseamnă fiecare număr.

Testul care arată ce fel de femeie ești
Testul care arată ce fel de femeie ești

 

  1. Vrei să ai în preajma ta o persoană liniștită și care să îți păstreze liniștea pe care o ai deja în interior. Ești foarte sensibilă și te îndrăgostești puternic de fiecare dată, însă ești grijulie și iubitoare în același timp.
  2. Ai un farmec aparte și un suflet uriaș pe care îl lași la suprafață deseori. Știi foarte bine să-ți controlezi emoțiile și ești mereu stăpână pe tine.
  3. Ești o femeie ambițioasă și gata să treci cu brio orice provocare. Ai o fire puternică și pasională.
  4. Ești foarte calmă, plină de viață și amabilă. Ai foarte multă încredere în tine și nu îți pasă ce zic alții despre tine.
  5. Ai multe taine ascunse și pare că nu vrei să le dai mai departe. Ești sigură pe tine, sobră, tăioasă și puțin exigentă cu cei care intră în viața ta
  6. Ești un critic foarte mare și preferi de cele mai multe ori liniștea. Faci parte dintr-o categorie mai greu de înțeles, dar cu siguranță una deosebită pe care mulți o privesc minunați.