Testul de atenție pe care geniile îl rezolvă rapid. Doar 1 din 10 oameni reușesc, poți și tu să vezi greșeala?

de: Sabina Anastasia
24 12. 2022

Îți plac puzzle-urile, iluziile optice și testele de inteligență? Dacă răspunsul este afirmativ, te provocăm să arunci o privire peste testul de atenție pe care geniile îl rezolvă rapid. Doar 1 din 10 utilizatori online reușesc să răspundă corect la întrebare.

Testul de atenție pe care geniile îl rezolvă rapid

Dacă și tu faci parte din categoria utilizatorilor online cărora le plac jocurile distractive, care stimulează gândirea și abilitatea de analiză, fără îndoială ghicitoarea de astăzi va fi pe gustul tău! Este vorba, mai degrabă, despre un test de atenție foarte interesant. Dacă te bucuri de puțină gândire creativă, e imposibil să nu-l poți rezolva.

De obicei, în cazul materialelor de acest fel, trebuie să analizezi problema diferit. Îți propunem să rezolvi testul de atenție din materialul de astăzi. Tot ce trebuie să faci este să identifici greșeala dintr-o ilustrație realizată de un internaut. Precizăm, totuși, că doar 1 din 10 utilizatori online au reușit să ofere răspunsul corect la acest test de atenție. Faci parte din rândul lor?

Testul de atenție de astăzi presupune analiza unei imagini în care este prezentată o cameră de birou. Pentru a vedea despre ce este vorba, accesează prima imagine din galeria FOTO. Atenție! Nu o accesa pe a doua, acolo vei găsi răspunsul la problemă. Ce trebuie să faci tu este să găsești greșeala ascunsă în ilustrație.

Bineînțeles, așa cum probabil deja te-ai obișnuit, există și un timp limită în care trebuie să rezolvi sarcina explicată anterior. Setează cronometrul la zece secunde și încearcă să descoperi eroarea din ilustrație. Adevăratele genii rezolvă foarte rapid testul de atenție. Nu au nevoie nici măcar de jumătate din timpul stipulat.

Tu poți să identifici greșeala din imagine?

În testul de atenție din galeria FOTO a acestui articol, vei observa spațiul unui birou cu aspect obișnuit. Alături de masă este un scaun. În cameră se mai află alte câteva obiecte. Analizează cu atenție imaginea. Îți sare vreun detaliu în ochi, ca fiind incorect? Observi ceva care este în neregulă?

Poate că nu remarci nimic greșit de la bun început. Este vorba despre un detaliu ce, la o primă vedere, pare nesemnificativ. Ai reușit să identifici care este greșeala din ilustrație? Timpul limită se scurge… Nu mai dispui de multe secunde pentru a găsi rezolvarea. Nu descuraja, dacă nu știi care este, de fapt, eroarea.

Citește și: Test pentru genii, doar 3% dintre oameni îl pot rezolva. Găseşte opt obiecte ascunse printre imaginile cu Moş Crăciun. Reuşeşti în 11 secunde?

Răspunsul la problemă este: calendarul de pe masă. Acesta indică data de 31 septembrie. Ei bine, prima lună de toamnă are doar 30 de zile. Compară răspunsul tău cu cel prezentat în al doilea material încărcat în galeria FOTO.