Testul de atenţie care îţi arată câtă imaginaţie ai. Găseşte cele trei femei din imagine. Puţini reuşesc asta

Testul de atenţie care îţi arată câtă imaginaţie ai. Găseşte cele trei femei din imagine. Puţini reuşesc asta
Stii sa rezolvi acest test genial?

Iluziile optice pot fi fascinante. Ele dezvăluie detalii interesante despre cum funcționează ochii și mintea noastră sau cum percepem culoarea și lumina. Și trebuie să recunoaștem că sunt distractive de privit. Se pare că oamenii au fost intrigați de ele de secole bune, pentru că există tot felul de jocuri ce datează încă din secolul al XII-lea, cu mult înainte ca lumea să se amuze pe TikTok și Instagram. Iată un test care îți pune imaginația la încercare: trebuie să găsești cele trei femei din poză. Puțini își dau seama unde se ascund.

Iluzia optică pe care puțini reușesc să o rezolve

Dacă îți place să fii uimit și provocat de iluziile optice, atunci ai ajuns unde trebuie. Pe internet există mii de astfel de jocuri interesante sau amuzante, dar care dau mari bătăi de cap. La unele dintre teste doar geniile găsesc rezolvarea. Tu ce zici, poți rezolva testul de mai jos?

Ei bine, ceea ce vezi în prima imagine este una dintre cele mai reușite iluzii optice. Puțină lume reueșește să găsească cele trei femeie ascunse în fotografie. Datorită măiestriei cu care a fost desenat acest tigru, ai impresia că nu există niciun corp feminin în poză. Însă, dacă te uiți mai cu atenție, vei observa diferențele. Cronometrează-te cât de rapid ești.

Unde se află cele trei femei în imagine

Așadar, fața tigrului este reprezentată prin desenarea pe corpurile a trei femei așezate în poziții precise (vezi FOTO în GALERIE). Artistul Craig Tracy (specialist în body painting) a făcut desenul pentru a alarma omenirea cu privire la situația acestei specii de animale din sudul Chinei, care este pe cale de dispariție.

Cine se află în spatele acestui test reușit

Născut și crescut în New Orleans (SUA), Craig Tracy a fost întotdeauna un artist. Absolvent cu onoruri la Institutul de Artă din Fort Lauderdale, bărbatul a fost un ilustrator profesionist independent până la vârsta de 20 de ani.

„De fapt, uram să fiu ilustrator. Am fost atât de dezamăgit de cât de plictisitor era totul. Faptul că pictam în mare parte imagini comerciale și industriale mi s-a părut neinteresant”, a explicat americanul.

Șase ani mai târziu, s-a retras din ilustrație pentru a se aventura din nou în picturi murale, desene colorate, modele de tricouri și aproape orice artă uimitoare posibilă. Desenele sale fac înconjurul lumii.