01 dec. 2022 | 22:35

Testul de atenție care arată dacă ai un IQ ridicat. Găsești foca ascunsă printre pinguini în 20 de secunde?

Diverse
Testul de atenție care arată dacă ai un IQ ridicat. Găsești foca ascunsă printre pinguini în 20 de secunde?
Uită-te la imagine și găsește foca ascunsă printre pinguini în 20 de secunde!

Azi îți propunem testul de atenție care arată dacă ai un IQ ridicat! În imaginea de astăzi, încearcă să descoperi foca ascunsă printre pinguinii din Insula Antarcticii. Persoanele cu o inteligență peste medie pot repera foca ascunsă în 20 secunde. Tu în cât timp crezi că o poți găsi? Urmează să aflăm dacă reușești să rezolvi acest test.

Rezolvă testul de atenție care arată dacă ai un IQ ridicat

Așa cum v-am mai spus, iluziile optice sunt, de obicei, imagini ale unui obiect, ale unui desen sau ale unor persoane care provoacă modul în care creierul percepe lucrurile. Există diferite tipuri de iluzii optice iluzii fizice, fiziologice și cognitive. Cercetările arată că un creier uman normal poate privi lucrurile sau imaginile în mod diferit.

Făcând aest lucru, formează o percepție diferită din fiecare unghi. De multe ori, aceste iluzii optice devin o parte a testului de psihanaliză, deoarece aruncă o anumită lumină asupra modului în care percepi lucrurile și, de asemenea, asupra nivelului tău de inteligență.

De data aceasta am venit cu o ilustrare inteligentă, de fapt testul de atenție care arată dacă ai un IQ ridicat în care trebuie să depistați foca care se ascunde printre pinguini în interiorul Insulei Antarctice Imagine.

Vezi și: Test IQ rapid din 3 întrebări. Doar 17% dintre studenţii universităţilor de renume îl rezolvă

Uită-te la imagine și găsește foca ascunsă printre pinguini în 20 de secunde

Imaginea din galerie este un test de atenție care arată dacă ai un IQ ridicat. Acesta a fost conceput atât pentru adulți, cât și pentru copii, ca un joc de puzzle. În această iluzie optică, puteți vedea că pinguinii se bucură de ziua lor pe insula Antarctica.

Unii pinguini plutesc pe gheață, iar alții sunt deasupra unui iglu. Există și pui de pinguin care se joacă în zăpadă. Dar printre pinguini, o focă se ascunde undeva în interiorul insulei. Puzzle-ul vă dă un indiciu că „acea focă este foarte prietenoasă”.

Partea mai dificilă în această iluzie optică este să descoperiți foca ascunsă în interiorul grupului de pinguini. Imaginea a făcut mii de adulți să ăncerce să vadă foca ascunsă în imagine.

Ai reușit să vezi foca ascunsă în 20 de secunde?

Priviți cu atenție această imagine și încercați să depistați foca ascunsă în grupul de pinguini. Ar putea părea prea complicat să depistezi foca, dar dacă te uiți în partea dreaptă a imaginii, atunci vei reuși să observi foca ascunsă. Pentru ușurința ta, am evidențiat foca ascunsă în a doua imagine din galerie.

S-a afirmat că, dacă reușești să identifici sigiliul ascuns în camera din interiorul imaginii în doar 20 de secunde, ar putea fi un semn al inteligenței tale extraordinare. Studiile au arătat că, cu cât îți exersezi mai mult creierul prin rezolvarea unor puzzle-uri dificile, cu atât tinzi să fii mai inteligent.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Statul plătește 138.000.000 $ din cauza ”celui mai înfricoșător monstru”, condamnat la 360 de ani de închisoare
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Foreign Affairs: Care este viitorul Rusiei. Cinci scenarii despre cum va arăta țara după Putin
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Legea care se va aplica în toată România. Ordin de la UE. Toți românii au acest drept
Capital.ro
Veste bună pentru turismul românesc: Noua autostradă pe care se va putea ajunge mai ușor pe litoral
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
ANUNȚ privind BANII de PENSII de PAȘTE! Daniel Baciu a dat VESTEA
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro