Testul de atenţie al sfârşitului de toamnă. Găseşti pisica neagră din imagine? Ai doar 17 secunde la dispoziţie!

de: Ana Chivu
01 11. 2022

Testul de atenție de astăzi vine cu o mare provocare. Specialiștii îți pun la dispoziție doar 17 secunde ca să găsești răspunsul corect. Este nevoie să descoperi unde se află pisica neagră din imagine. Imaginea le-a dat unora de gândit, iar alții au reușit să se descopere mai mult în felul acesta. Cercetătorii susțin că astfel de teste îi ajută pe cei mai mulți să se evalueze. Majoritatea oamenilor inteligenți reușesc să ofere răspunsurile corecte. Iată unde se află animalul de companie!

Test de atenție: găsește răspunsul corect în 17 secunde

Specialiștii vin cu un nou test deosebit care să te ajute să te evaluezi. Poți să faci asta rapid doar dacă răspunzi unei întrebări. Experții susțin că astfel de teste îi fac să analizeze mai bine creierul uman și să vadă modul în care acționează oamenii în diverse situații.

Privitorii au la dispoziție doar 17 secunde pentru a descoperi pisica neagră din imaginea de Halloween. Sărbătoarea care tocmai a trecut își are rădăcinile în vechiul festival păgân Samhain, care a fost sărbătorit de poporul celtic. Aceasta era cunoscută și ca Ziua Tuturor Sfinților, care a fost sărbătorită pe 1 noiembrie ca echivalent creștin al festivalului păgân.

Sărbătoarea s-a detașat de creștini în timp și a început cu o seară înainte. Pe vremuri, ea era numită de oameni All Hallows Eve, care în cele din urmă a fost scurtată și a ajuns sub numele de Halloween.

Unde se află pisica?

Imaginea de mai sus arată o temă de Halloween numită Fright Night. În ea se pot vedea: lanterne, turtă dulce, băuturi magice, bețe de mătură și o pisică neagră. Printre obiecte se ascunde foarte bine și animalul de companie.

Experții îți pun la dispoziție doar 17 secunde pentru a putea da răspunsul corect. Te poți bucura de provocare alături de prieteni și familie. Cel care răspunde corect în timpul oferit trebuie să primească un premiu. De asemenea, în felul acesta îți vei da seama și cine este geniul din jurul tău.

Cheia pentru rezolvare se află în abilitățile tale. Dacă ai o putere de observare mare, vei vedea imediat pisica neagră care se ascunde de tine. Partea dificilă este că fundalul este și el negru, așa că animalul este mai greu de văzut.

Trebuie să te grăbești pentru că timpul fuge. Nu trebuie să te lași distras de merele de caramel dulce și de băuturile magice găsite în cazane. Poți să oprești căutarea pentru că pisica se află în interiorul balonului ,,BOO” din jumătatea inferioară a părții drepte din imagine.