Testul care îţi arată cât de bine stai cu vederea. Câţi cai cu trei picioare sunt în imagine, de fapt?

de: Manolică Anca
15 10. 2023

O nouă provocare vine să îți pună la încercare vederea și viteza de reacție. Haide să vedem dacă reuşeşti să identifici cât se poate de repede câți cai cu trei picioare sunt în imagine. Cei care au creat acest test susțin că puțini reușesc să ”deslușească” misterul foarte rapid.

Testul de atenție care a devenit viral

Febra testelor de atenție, de IQ sau a iluziilor optice i-a molipsit pe mulți, devenind o rutină zilnică pentru ei. Astfel, oameni din toate colțurile lumii acceptă provocarea și încearcă să le rezolve în intervalul de timp stabilit de cei care le-au inventat.

Ele sunt un mod plăcut de a petrece timpul liber sau de a face o pauză de la stresul cotidian, dar sunt mai ales un antrenament excelent pentru creier. Cele mai multe dintre ele vin să ne pună la mare încercare vederea, atenția, logica, puterea de concentrare, imaginația, atenția la detalii, dar și viteza de reacție.

Cât de repede reușești să găsești caii cu trei picioare din imagine

Numeroase studii au dovedit faptul că aceste puzzle-uri online îmbunătățesc puterile cognitive, puterea memoriei, capacitatea logică și de observație. Mai mult, s-a demonstrat că ele îmbunătățesc starea de spirit. Așadar, dacă te simți plictisit și vrei să faci ceva aparte sau, pur și simplu, cauți o modalitate de a te relaxa, atunci un astfel de test poate fi o alegere bună de luat în calcul.

Cel pe care ți-l propunem astăzi este unul de tip ”caută și găsește”, ce îți pune atenția la încercare pentru a putea descoperi caii cu trei picioare din imaginea de mai jos. Rezolvarea acestor tipuri de teste necesită o mare coordonare între ochi și creier și o mare atenție la detalii.

Câți cai cu trei picioare reușești să identifici?

Folosește-te de atenție, puterea de observare și alte abilități pentru a reuși să găsești soluția iluziei optice.

Încearcă și: Ești un adevărat geniu dacă rezolvi această iluzie optică. Găsește șoricelul ascuns printre iepuri în doar 5 secunde

Care este răspunsul corect

Este destul de dificil, lucru confirmat de majoritatea celor care au acceptat să îl rezolve. Aceștia s-au declarat confuzi de acest puzzle și, în timp ce unii au reușit să găsească rapid răspunsul, alții au întâmpinat ceva dificultăți, nereușind să îi numere pe toți.

Găsește soluția în Galeria FOTO a articolului.

Încearcă și: Ai un IQ de geniu dacă găsești pisica din imagine în doar 7 secunde. Doar 3% dintre internauți au reușit