Testul bulinelor pe care mulți nu știu să îl rezolve. Poți să le unești pe toate dintr-o singură linie? VIDEO

de: Bișinicu Andreea
03 05. 2022

Testele de inteligență au căpătat o popularitate incredibilă în mediul online, în ultimele luni de zile. Fie că vorbim despre probleme de logică, teste IQ sau fotografii menite să păcălească ochiul uman, internauții se întrec în a găsi răspunsul corect în cel mai scurt timp.

Cum se rezolvă testul bulinelor devenit viral în mediul online

Testele de inteligență îți pun la încercare istețimea, capacitatea de concentrare și agerimea, motiv pentru care utilizatorii de pe rețelele sociale le adoră, aceste mici probleme de logică devenind virale în mediul online, în ultima perioadă.

Dacă ești fanul testelor de inteligență ce presupun descoperirea unui răspuns în doar câteva minute, atunci acest joc este ideal pentru tine.

Privește imaginea de mai jos și descoperă soluția corectă. Ți se dau 9 buline pe care trebuie să le unești folosind o singură linie neîntreruptă. Ai grijă, toate bulinele trebuie interconectate, asigură-te că niciuna nu rămâne pe dinafară.

Te-ai prins cum face? Răspunsul corect se află AICI sau în videoclipul de mai jos. Acest test de inteligență îți pune rotițele în mișcare și te ajută să vezi dincolo de ceea ce este evident.

 

Cel mai ingenios test IQ de matematică

Pentru pasionații de matematică, numeroase teste au devenit virale pe rețelele sociale, în ultima perioadă.

Testele IQ ce se bazează pe rezolvarea unor probleme de matematică reprezintă o reală provocare pentru internauți. Testul de mai jos presupune să respecți ordinea operațiilor. Mai ții minte cum se face?

Tot ce trebuie să faci este să începi, prima dată, să rezolvi operațiile de înmulțire și împărțire. Apoi, vei trece la cele de adunare și scădere, iar, la final, vei descoperi răspunsul corect.

Astfel, din 1+1-1×1:1+1 vom rezolva, în primul rând, 1×1:1 = 1. Mai departe, vom soluționa 1+1-1+1. Răspunsul corect al ecuației matematice de gradul 1 este 2.

Coeficientul de inteligență reprezintă un concept și un scor derivat din diferite teste standardizate prin care se încearcă măsurarea inteligenței.

Coeficientul mediu al unui om este de 100, iar cel mai mare cunoscut astăzi este al unui om ce a depășit 240 la un astfel de test. Primele teste psihometrice de măsurare a inteligenței au fost puse la punct de Alfred Binet la începutul secolului al XX-lea.

Testele IQ au fost inventate, pentru prima dată, la începutul secolului al XX-lea. Mai exact, în anul 1905, psihologul francez Alfred Binet (1857 – 1911) a folosit diverse testări și probleme de logică pentru a identifica minorii care aveau nevoie de ajutor cu îndeplinirea activităților şcolare.