Testamentul Adrianei Iliescu. Ce avere are cea mai bătrână mamă din România și cine o va moșteni

Ce avere are Adriana Iliescu?

Adriana Iliescu și-a pregătit testamentul. Deși știe că o are în grijă pe fiica sa, vârsta nu i-a permis să mai aștepte. Ce avere are cea mai bătrnână mamă din România?

Ce avere are Adriana Iliescu?

Adraian Iliescu vrea să-i lase ceva în urmă fiicei sale. Cea mai bătrână mamă din România se pregătește de ani buni de a-i lăsat micuței o moștenire care să o ajute mai departe. Bătrâna în vârstă de 82 de ani simte că nu mai are mult de trăit, așa că vrea să se asigure că moștenitoarea nu o să aibă grija banilor pentru un timp, după ce ea nu va mai fi. Adriana și cea care i-a dat viață trăiesc modest, într-un apartament de două camere din Drumul Taberei, iar veniturile ei nu depășesc 2.500 de lei. Micuța are 15 ani și se pregătește pentru viitor.

„Eliza va moșteni două apartamente și toată colecția mea de cărti, care vă rog să mă credeți că este impresionantă. Da, i-am pus și ceva bani deoparte ca să poată merge la facultate. Dacă nu mă îmbolnăvesc, sunt convinsă că Dumnezeu mă va ține sănătoasă până în momentul în care Eliza va deveni majoră. După aceea își va putea purta singură de grijă, iar îngerul său păzitor, care îi este și naș, medicul Bogdan Marinescu, o va veghea de aproape”, a declarat Adriana Iliescu, pentru impact.ro. Fosta profesoară de limba română a devenit mamă pe când avea 66 de ani. Aceasta a făcut fertilizare în vitro la medicul Bogdan Marinescu, iar pe data de 16 ianuarie i-a dat viață Luizei Bogdana la maternitatea din Giulești. După eveniment, femeia a intrat în Cartea Recordurilor fiind cea mai bătrână mamă din România.

Testametul Adrianei Iliescu
Testametul Adrianei Iliescu

Ce a făcut în timpul pandemiei?

„Fiecare DGASPC a creat un spațiu, fie că este un apartament, o casă, un centru, pentru triaj. Acolo vin aceste situații pentru comunitate, fie că este vorba despre copii ai căror părinți sunt în această situație (diagnosticați cu COVID-19 și spitalizați) sau sunt copii luați de pe stradă și despre care nu știi de unde vin, deci copii despre care nu ai context epidemiologic, ei intră în această zonă de triaj”
Mădălina Sturza, președinta Autorității pentru Drepturile Persoanelor cu Dizabilității, Copii și Adopții (Sursa: edupedu.ro.)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI