Test rapid de inteligenţă. Găseşte 2 greşeli în imaginea de mai jos în mai puţin de 5 secunde! Doar geniile reuşesc

Test rapid de inteligenţă. Găseşte 2 greşeli în imaginea de mai jos în mai puţin de 5 secunde! Doar geniile reuşesc
Test rapid de inteligenta. Gaseste 2 greseli in imaginea de mai jos in mai putin de 5 secunde Doar geniile reusesc

Dacă îți place să rezolvi chestionare și puzzle-uri distractive, atunci acest teaser este pentru ideal pentru tine. Testele de inteligență ajută să ne punem la încercare capacitatea de concentrare, să ne folosim partea analitică a creierului pentru a soluționa cele mai tari dileme.

Cea mai tare iluzie optică

Astfel de chestionare pentru creier transformă un puzzle banal într-o problemă mult mai interesantă, adăugându-i o sarcină distractivă. Privește cu atenție imaginea de mai sus și depistează, în mai puțin de 10 secunde, care sunt cele două greșeli.

La prima vedere, pare că ai de-a face cu o scenă normală între doi parteneri care se bucură de micul dejun. Oricât de adevărată ar fi această parte, internauții au studiat cu atenție imaginea și au găsit 2 erori mai mult sau mai puțin vizibile.

Dacă poți rezolva această dilemă în mai puțin de 10 secunde, atunci te poți lăuda cu un IQ peste media globală generală.

În imaginea de mai sus, autorul a strecurat două greșeli ascunse în interiorul ilustrației în care un cuplu ia micul dejun la masă. Bărbatul bea ceai, iar femeia bea suc și savurează ouă și fructe. Dar ai reușit să identifici greșeala din imagine?

Citește și Testul de atenţie al weekendului. Găseşte ghepardul ascuns în doar 7 secunde. Puţini reuşesc atât de repete

Care este soluția corectă a testului de inteligență de mai sus

Atenție! Este imperativ necesar să privești cu mare atenție imaginea înainte de a răspunde la întrebare, deoarece răspunsul poate fi și simplu și complicat în același timp. În cazul în care nu ai găsit soluția, răspunsul corect este chiar AICI.

Așadar, prima greșeală din imagine este ceașca din care bea ceai bărbatul. După cum vei observa, cana este cu susul în jos. A doua greșeală este că femeia toarnă suc de portocale în paharul care este deja plin cu suc de căpșuni.

Iluziile optice oferă întotdeauna o perspectivă fascinantă asupra modului în care funcționează creierul nostru. Combinațiile specifice de culoare, lumină și modele ne pot păcăli creierul să perceapă vizual ceva care nu există.

Citește și Test pentru genii, 99% dintre oameni nu reuşesc să îl rezolve. Găseşte inima din imagine în doar 9 secunde! Ai curaj?

Urmăriți Playtech.ro și pe