Test rapid de inteligenţă. Doar geniile reuşesc să găsească greşeala din imaginea de mai jos

de: Cătălina Burghelea
05 11. 2022

Iată un test de inteligență distractiv. Încearcă să descoperi rapid greșeala în această imagine cu vacanța de iarnă a familiei. Poți să-ți dai seama ce nu este în regulă în 11 secunde? Dacă îți place să rezolvi jocuri pentru IQ, atunci această ghicitoare este pentru tine! Asemenea exerciții îți permit să folosești partea creativă a minții, iar creierul să funcționeze într-un mod diferit.

Test de inteligență pentru genii

Mai este puțin până la Crăciun, așa că ne-am gândit la un test de inteligență în ton cu sărbătorile de iarnă. Acest joc pentru creier devine o ghicitoare interesantă prin adăugarea unui element distractiv. Pentru a ajunge la răspunsul corect, trebuie să analizezi imaginea puțin diferit.

Așadar, avem pentru tine un exercițiu în care trebuie să descoperi greșeala ascunsă în fotografia cu vacanța de iarnă a familiei. În imaginea din articol se află un element „ciudat”, pe care tu trebuie să-l găsești, în timp ce grupul se bucură de zăpadă. Poza arată tatăl care se joacă cu patrupedul familiei, mama își împinge fiul cu sania, iar fetița face un om de zăpadă. Până aici, nimic neobișnuit, nu? Ți se cere să privești cu atenție acest cadru înainte de a răspunde la întrebare, deoarece rezolvarea este destul de simplă și, totuși, complicată.

Te-ai prins de greșeala din imagine?

În acest test de inteligență trebuie să identifici greșeala din imaginea care redă vacanța de iarnă a unei familii. Aruncă o privire atentă și încearcă să-ți dai seama dacă apare ceva incorect. Observi ceva în neregulă? La început, ai putea crede că nimic nu este ciudat. Dar după câteva momente reușești oare să vezi intrusul? Dacă nu, îți spunem noi. Ei bine, prezența fluturelui în imagine este greșeala. În mod normal, în timpul iernii, aceștia nu zboară.

Potrivit Butterfly Conservation, spre deosebire de mamifere și păsări, fluturii și moliile se bazează în principal pe surse externe de căldură pentru a-și încălzi corpul, astfel încât să poată fi activi. Deși mulți pot să-și mărească temperatura corpului prin statul la soare, când este foarte frig, chiar ger, cei mai mulți fluturi sunt forțați să rămână inactivi.

Această ghicitoare este puțin complicată, deoarece ai avut la dispoziție puțin timp pentru rezolvarea ei. Un astfel de exercițiu nu necesită abilități matematice. Doar geniile reușesc să-și dea seama de greșeală. Dacă ai văzut fluturele din prima, felicitările noastre! Ai găsit răspunsul la cel mai tare test IQ.