Test rapid de atenţie! Găseşte singurul măr fără viermi în 4 secunde. Ai curaj să încerci?

de: Bișinicu Andreea
05 01. 2023

Printre cele mai populare jocuri de inteligență, menite să-ți pună la încercarea capacitatea de concentrare și atenția distributivă este cel de tipul „caută și găsește”. Cel mai bun lucru la această activitate este că o poți încerca fie individual, fie în grup. Găsește viermele ascuns printre merele de mai sus, în doar patru secunde.

Cel mai rapid test de atenție viral de pe rețelele sociale

Testul de mai sus se bazează pe premisa găsirii unui lucru sau obiect ascuns într-o imagine. Se numește „căută și găsește” deoarece utilizatorii trebuie să caute lucrul sau obiectul din imagine într-un anumit interval de timp.

Este o modalitate bună de a îți testa și de a îmbunătăți abilitățile de observație. Aceste teste de inteligență au căpătat notorietate în mediul online, în ultimii doi ani, devenind virale pe rețelele sociale.

În iluzia optică de mai sus, internauții au acceptat provocarea de a depista singurul măr în care nu se ascunde un viermișor. Dacă reușești să îl găsești în mai puțin de 5 secunde, vei dovedi că deții un IQ mai mare decât media globală generală.

Citește și Testul de atenție pentru oamenii geniali. Găsește 3 diferențe în 30 de secunde

Unde se află singurul măr fără viermi

Imaginea distribuită mai sus arată o mulțime de mere cu viermi care ies din ele. Nimănui nu-i place să mănânce mere cu viermi. Din fericire, există un măr în lot ce poate fi consumat fără probleme, deoarece nu are viermi.

Provocarea ta este să găsești mărul fără viermi în 7 secunde. Acest exercițiu este conceput pentru a-ți testa atenția la detalii. Doar cei cu abilități de observație ascuțite vor putea găsi la timp mărul fără viermi.

Cheia pentru a rezolva acest puzzle de căutare și găsire este să acorzi o atenție deosebită imaginii. Așadar, ai depistat și tu care este soluția corectă? Dacă nu, o poți verifica AICI. Mărul se află în colțul de jos din stânga al ilustrației prezentate.

Doar 1% dintre internauții care au acceptat provocarea de a rezolva iluzia optică de mai sus au reușit să acorde răspunsul corect în mai puțin de cinci secunde de când au început jocul.

Citește și Test de inteligenţă pentru oamenii foarte deştepţi. Găseşte greşeala din poza de mai jos! Ai observat?