Test pentru genii. Mută un singur băț pentru a rezolva corect imaginea
Cât de bine te cunoști și cât de bun ești la matematică? Testează-te cu ajutorul testului de mai jos. Trebuie să muți doar un singur chibrit și să ai la final egalitatea corectă. Provocarea din imagine te ajută să îți verifici și logica și să afli pentru tine cum stai cu științele exacte. O astfel de încercare îți antrenează creierul și să îl menține în formă pentru mai mult timp, astfel să nu îmbătrânească foarte repede.
Test pentru genii: obține egalitatea cu mutarea unui singur băț
Din ce în ce mai mulți oameni își doresc să se cunoască mai bine. Aceștia pot apela cu încredere în testele din diverse cărți sau de pe diferite site-uri.
Provocarea de astăzi este să poți avea la final egalitatea cu o singură mutare. Poți vedea astfel cum stai cu științele exacte și să îți verifici temeinic logica.
Rolul unui test este de a antrena creierul și de a-l ajuta să îmbătrânească mai greu. De asemenea, exercițiile sunt bune pentru a te evalua și a te autoaprecia.
Mai mult decât atât, testele te scapă și de plictiseală sau te fac să te desprinzi ușor de problemele de zi cu zi. Dacă ai o zi încărcată și vrei să-ți iei mintea de la câteva decizii sau evenimente proaste, fă un test de inteligență pentru a te ține ocupat.
Exercițiul din imaginea principală nu are numai o soluție. Există câteva variante, lucru care te ajută pentru că e clar că ai mai multe șanse.
Ce variante există?
Varianta 1: Mută bețișorul evidențiat cu albastru la cifra 6. Vei obține: 8-4=4.
Varianta 1: Punem chibritul evidențiat cu albastru în poziție verticală, așa încât în loc de 6 să se fie 0. Vei obține: 0+4=0.
Varianta 3: Mutăm cibritul evidențiat cu albastru pe cifra 4 de după egal, așa încât să obținem rezultatul 9. Vei obține: 5+4=9.
Cum să te autoevaluezi?
- Rescrie-ți obiectivele pe care le-ai avut de îndeplinit: expunerea acestora dau o buna imagine asupra felului în care înțelegi ce se cere de la tine și a așteptarilor legate de performanța ta.
- Subliniază cele mai importante realizări: auto-evaluarea nu este necesar să fie lunga dar trebuie să cuprindă toate realizarile importante. Și ține-le înregistrate pe hârtie. Dacă propria ta compania nu are un sistem online va fi un lucru înțelept să îti ții singur jurnalul realizîăilor profesionale.
- Spune și de ce contează aceste realizări și contribuții pentru companie: arată cauzalitatea și efectul, felul în care compania a avut de câștigat. (Sursa: revistacariere.ro)