Test pentru genii. Câte persoane se află în muzeu, de fapt? Doar cei cu adevărat inteligenţi dau răspunsul corect

de: Sabina Anastasia
22 12. 2022

Test pentru genii. Evaluează cât de dezvoltate sunt abilitățile tale de matematică elementară cu ajutorul testului pe care ți-l prezentăm în articolul de astăzi. Tot ce trebuie să faci este să identifici câte persoane se află într-un muzeu. Doar persoanele cu o bună acuitate vizuală au reușit să deslușească problema.

Test pentru genii

Știm deja cu toții că matematica nu a fost materia școlară preferată a multora dintre noi. Totuși, dacă îți plac testele optice, de inteligență, iluziile optice și alte astfel de materiale, nu avem nicio urmă de îndoială că îți va plăcea să rezolvi testul de practică matematică elementară.

Materialul pe care ți-l vom prezenta astăzi, precum multe de acest fel, își crește agilitatea mentală și îți stimulează memoria pe termen scurt. Nu o mai lungim cu vorba și îți prezentăm problema pe care trebuie să o rezolvi. Așadar, ce trebuie să faci tu este să identifici câte persoane sunt prezente în galeria de artă de la muzeu.

Accesează prima imagine încărcată în galeria FOTO a acestui articol. Atenție! Nu accesa cel de-al doilea material, fiindcă acolo vei putea analiza toate răspunsurile la problemă. Analizează cu atenție imaginea și setează cronometrul. Ai la dispoziție doar 7 secunde pentru a încerca să identifici toate persoanele prezente în încăperea de la muzeu.

Pentru a rezolva testul pentru genii din articolul de astăzi, este nevoie să adopți un mod neconvențional de gândire. Uneori, acesta poate implica și o abordare excelentă din punct de vedere cantitativ. Dacă ai o capacitate de analiză puternic dezvoltată, testul de astăzi nu ar trebui să îți ridice probleme.

Poți depista câte persoane se află în muzeu?

Acest exercițiu mental te va ajuta să îți îmbunătățești intuiția critică și, în același timp, abilitățile de rezolvare a unei probleme. Îți vei dezvolta gândirea rațională, după fiecare încercare de a identifica persoanele care se află în încăperea muzeului. Sala de expoziție este plină de spectatori, de ambele sexe și de mai multe vârste.

Privește cu atenție prima imagine din galeria FOTO și ai grijă să nu ratezi nicio diferență, înainte de a oferi răspunsul final. Timpul limită este pe cale să expire. Ai reușit să numeri câte persoane se află în muzeu? Dacă ai pregătit răspunsul, îți recomandăm să accesezi al doilea material încărcat în galeria articolului. Acolo, vei găsi răspunsul la problemă.

Citește și: Testul IQ pentru genii. Găsești toți cei 7 oameni și o pisică în imagine?

Răspunsul corect la întrebarea din testul de astăzi este: 7. Șapte persoane se află în galeria de artă din muzeu.