Test pentru genii! Ai IQ de Einstein dacă găsești cuvântul din imagine în 5 secunde. Doar 2% dintre internauți reușesc

de: Ștefan R. Apostol
27 06. 2024

Suntem aproape de weekend, și mai mult ca sigur ai nevoie de relaxare. Așa că, ne-am gândit să-ți propune acest test pentru genii, care-ți va demonstra că ai IQ de Einstein dacă găsești cuvântul din imagine în 5 secunde. Doar 2% dintre internauți reușesc, așadar Baftă!

Te provocăm cu un test pentru genii!

Puzzle-urile de căutare a cuvintelor au devenit unul dintre cele mai populare jocuri de puzzle de pe internet, în care cititorii caută cuvinte într-o grilă de litere.

Un puzzle de cuvintele constă într-o serie de litere dispuse aleatoriu pe o grilă. Sarcina ta este de a localiza cuvântul în grilă încercând să potrivești literele într-o combinație semnificativă, fie pe orizontală, fie pe verticală, fie pe diagonală.

Această activitate este una dintre cele mai bune modalități de a vă îmbunătăți vocabularul, concentrarea și abilitățile de recunoaștere a modelelor. Crezi că faci parte din acea categorie cu cei mai ageri ochi? Dacă da, demonstrează asta, rezolvând acest test pentru genii.

Ai IQ de Einstein dacă găsești cuvântul din imagine în 5 secunde

Imaginea de mai jos arată un set de litere aleatorii aranjate într-o grilă 7×7. În grila de litere se ascunde cuvântul „pawn” (în traducere pion). Doar cei mai ageri ochi pot descoperi cuvântul în 7 secunde. Tu poți?

Testează-ți abilitățile de rezolvare cu acest test pentru genii. Căutarea cuvintelor în jocurile puzzle de cuvinte este o modalitate excelentă de a vă stimula concentrarea și de a vă îmbunătăți vocabularul.

 

Cuvântul poate fi ascuns în orice format în grilă, de exemplu, de sus în jos, lateral, în sus și în jos, înainte și înapoi și pe diagonală.

Doar 2% dintre internauți reușesc acest test pentru genii

Aranjamentul aleatoriu al literelor face dificilă identificarea cuvântului ascuns la prima vedere în testul optic al zilei. Dar, încă mai ai timp să-ți dovedești că poți rezolva acest puzzle, deloc ușor. Dacă nu ți-ai dat seama care este soluția, nu este nimic, mai poți încerca, sau să afli soluția regăsită mai jos. Cu toate astea, chiar dacă nu ai rezolvat puzzle-ul în timpul dat, nu este nicio problemă, rămâne pe altă dată.

Așadar, iată care este soluția la acest test pentru genii. Cuvântul poate fi format prin unirea literelor P din coloana a doua și întinderea lor în diagonală în sus până la coloana a cincea.

 

Dacă mai vrei și alte asemenea provocări, îți propunem, spre exemplu, testul de inteligență cu săgeți. Tot ce ai de făcut aici, este să afli care este forma corectă care lipsește din puzzle.