Test pentru cei cu adevărat inteligenţi. Găseşte pisica în mai puţin de 7 secunde! Puţini reuşesc

Test pentru cei cu adevărat inteligenţi. Găseşte pisica în mai puţin de 7 secunde! Puţini reuşesc
Test pentru cei cu adevărat inteligenţi. Poți să identifici locul în care se află pisica în maximum șapte secunde?

Test pentru cei cu adevărat inteligenţi. Ești de părere că ai o atenție bine dezvoltată? Te provocăm să identifici locul în care se ascunde pisica din materialul de astăzi într-un timp de maximum șapte secunde. Puțini internauți reușesc să o facă.

Test pentru cei cu adevărat inteligenţi

Test de atenție pentru cei inteligenți. Abilitatea de a fi atent se poate antrena oricând. Crearea unor medii de învățare fără distragere poate fi un prim pas spre acest țel. Ce putem spune cu siguranță, în urma studiilor realizate de oamenii de știință, este că puțini dintre noi mai dispunem de o putere mare de concentrare.

Astăzi, oamenii sunt absorbiți mai mult ca oricând de chestiunile tehnologice. Mesajele SMS sau text, platformele sociale, e-mailurile și alte elemente de acest fel reprezintă distrageri pentru milioane de persoane. Partea negativă este că ele ne afectează semnificativ creierul, potrivit analizelor realizate de cercetători.

În loc să fim atenți și concentrați, suntem ușor de distras. Chiar dacă ne-am stabilit un obiectiv, trăind în era informațională, ne este din ce în ce mai greu să ducem la capăt o sarcină pe care trebuie să o îndeplinim. Conținutul informației digitale crește continuu în volum, epuizându-ne putere de a fi atenți.

Un studiu arată că, zilnic, omul este expus unei cantități de informație digitală echivalentă cu 34 gigabytes. Vorbim despre o cantitate suficient de mare de date care poate să supraîncarce un laptop, în doar o săptămână. În circumstanțele date, cum evoluează creierul nostru și ce putem face să îl păstrăm într-o formă sănătoasă?

Poți să găsești pisica în șapte secunde?

Specialiștii în domeniul psihologiei și al psihiatriei spun că este crucial să ne antrenăm creierul. Implicit, și puterea de atenție și concentrare. Așadar, îți propunem un test cu ajutorul căruia poți să îți testezi capacitatea de a fi atent. Dacă reușești să rezolvi problema în timpul limită stabilit, înseamnă că te numeri printre persoanele inteligente.

Foarte puțini internauți au reușit să rezolve testul de atenție pe care ți-l propunem astăzi. Accesează prima imagine încărcată în galeria FOTO a acestui articol. Atenție, însă! Nu o accesa pe cea de-a doua, fiindcă vei afla răspunsul înainte să îți explicăm ce trebuie să faci, concret. Nu îți fura singur căciula.

Privește cu atenție prima imagine din galeria FOTO. Ce trebuie să faci tu este să identifici locul în care se află pisica ascunsă, în maximum șapte secunde. Pornește cronometrul și încearcă să găsești pisica din imagine. Sarcina este foarte simplă, nu ar trebui să-ți ridice probleme. Deși, mulți internauți nu au reușit să se concentreze pentru a afla răspunsul în timpul stipulat.

Timpul a expirat! Ai reușit să identifici locul în care se află ascunsă pisica din ilustrație? Accesează cel de-al doilea material FOTO din galerie și compară răspunsul tău cu cel corect. Pisica poate fi remarcată în zona superioară a unui raftului din partea dreaptă a bucătăriei. Este vorba despre o pisică neagră.

Urmăriți Playtech.ro și pe