Test pentru cei agili. Găseşte cifra 6 ascunsă printre 8-uri! Ai doar 4 secunde la dispoziţie

de: Stan Nicu
19 05. 2023

Testele de IQ au devenit foarte populare în rândul românilor. Puțini sunt cei care se pot abține de la rezolvarea unui astfel de test care pune în funcțiune, la capacitate maximă, creierul. Astăzi vă prezentăm un test pentru cei agili. Găseşte cifra 6 ascunsă printre 8-uri! Ai doar 4 secunde la dispoziţie.

Test pentru creier. Alungă stresul deslușind această iluzie optică. Găsește cifra 6 ascunsă în multele cifre de 8

Astăzi vă prezentăm un test IQ ce presupune o luzie optică, acest tip de test fiind și cel mai distractiv.

Va fi cu mult mai distractiv dacă se va rezolva de față cu mai mulți prieteni, apropiați. Tot ce trebuie să faceți pentru testul de astăzi este să căutați și să găsiți cifra 6 ascunsă printre multe cifre de 8.

Există un timp limită

Totul trebuie să decurgă în doar 4 secunde, pentru a vă considera un geniu, așa cum spun cei care au conceput testul. Aceste teste pentu creier ajută la construirea concentrării și a atenției la oameni, de asemenea, sunt grozave pentru alungarea stresului.

S-a sugerat că rezolvarea regulată a acestui tip de test este benefică în dezvoltarea abilităților cognitive la persoanele tinere, prevenind în același timp declinul cognitiv la cei mai în vârstă.

Ce este o iluzie optică

O iluzie optică este o imagine atrăgătoare, fascinantă, care poate schimba forma unui obiect, a unui desen, precum și a unor oameni, provocând modul creierului de a percepe lucrurile.

Iluzii optice sunt de mai multe feluri. Există iluzii fizice, fiziologice și cognitive. Studiile arată că iluziile optice sunt, de asemenea, o parte a domeniului psihanalizei, care aruncă lumină asupra modului în care omul percepe lucrurile.

Unii oameni pot observa cifra 6 mai repede

Să mergem repede înainte și să vedem cât de atent ești, cu această activitate simplă.

Imaginea distribuită și în galeria foto a articolului înfățișează o serie de numere 8. De asemenea, există un 6 în întreaga serie de 8. Sarcina pentru tine este să vezi cifra 6 în 4 secunde.

Trebuie spus că persoanele cu abilități dezvoltate de observare vor putea identifica numărul mai repede decât alții. Tot ce trebuie să faceți este să acordați atenție imaginii și vedeți dacă puteți observa rapid numărul 6.

Indiciu pentru cei care vor să renunțe la căutare

Ai observat numărul 6? Dacă nu l-ai putut găsi, noi îți dăm un indiciu, însă ar fi bine să mai încerci să îl găsești singur. Așadar, cifra șase se află undeva în parte stângă a imaginii.

Dacă tot nu ai reușit să dibuiești cifra 6 din multele cifre de 8, vei găsi soluția tot în galeria foto a articolului.