Test IQ pentru genii. Care este ușa pe care trebuie să iasă bărbatul pentru a fi în siguranță?

de: Andreea Vînătoru
22 12. 2023

Vrei să știi dacă ai o minte sclipitoare și poți rezolva rapid orice orice test? Playtech îţi prezintă un test de inteligență pe care doar geniile știu să îl rezolve. Înainte de a începe, trebuie să rețineți că acest test se bazează pe abilitățile de logică și analiză. Așadar, se dă întrebarea următoare: care este ușa pe care trebuie să iasă bărbatul pentru a fi în siguranță?

Poți descoperi ușa pe care trebuie să iasă bărbatul pentru a fi în siguranță?

Dacă vă plac provocările și faceți parte comunitățile online de utilizatori care rezolvă teste de atenție, de inteligență, iluzii optice, puzzle-uri și alte astfel de materiale, cu siguranță ilustrația pe care o vom prezenta în articolul de astăzi va fi unul pe placul vostru. Dacă vă bucurați de un nivel IQ ridicat, nu ar trebui să vă ridice niciun fel de problemă.

Citește și: Ai un IQ de geniu dacă rezolvi testul ăsta. Află ce număr lipsește din seria de numere în doar 7 secunde

De obicei, testele IQ sunt un mod amuzant de a vă evalua inteligența. Așadar, astăzi vă arătăm un test de inteligență destul de captivant.

În acest puzzle, vei vedea un bărbat care trebuie să iasă pe una dintre cele trei uși. Prima ușă din stânga duce la o cameră în care se reflectă lumina puternică a soarelui.

Citește și: Ai ochi de șoim dacă găsești cei doi bebeluși din imagine în doar 7 secunde. Doar geniile au rezolvat misterul

Ușa din stânga este cea mai sigură

Ușa din mijloc este plină de un gaz toxic, care l-ar sufoca imediat la intrare. În cele din urmă, ușa din dreapta conține un leu care l-ar devora instant. Sarcina voastră este să descoperiți ce ușă ar trebui să aleagă bărbatul pentru a ieși în siguranță. Totul în doar 30 de secunde. Dacă ați reușit să aflați ușa corectă, înseamnă că aveți o minte ascuțită și o privire ageră.

Dacă nu reușiți să vă dați seama, nu vă faceți griji! Îți vom dezvălui soluția aici: Omul trebuie să aștepte până la apusul soarelui și apoi să intre pe ușa din stânga (a treia din dreapta). Intrând pe această ușă, nu se va expune la căldura soarelui, asigurându-i siguranța.

Sursa: timesofindia.indiatimes.com