Test IQ pe care doar 1% îl rezolvă. Trebuie să ai cele mai bune abilități de supraviețuire ca să poți observa șarpele ascuns în iarbă

de: Ștefan R. Apostol
15 05. 2024

Din când în când apar anumite teste extrem de grele, dar care ne pun mintea la contribuție. O astfel de provocare este și acest test IQ pe care doar 1% îl rezolvă. De data asta, pe lângă ochi buni, trebuie să ai cele mai bune abilități de supraviețuire, doar așa vei putea observa șarpele ascuns în iarbă.

Te provocăm cu acest test IQ pe care doar 1% îl rezolvă!

Puzzle-urile, iluziile optice, și testele IQ vă pot ajuta să vă mențineți creierul ascuțit. Acestea pun la încercare totul, de la abilitățile cognitive până la abilitățile de rezolvare a problemelor.

Iar în acest test IQ, indivizii își pun la încercare vederea. O fotografie cu un șarpe mortal a devenit virală pe rețelele de socializare, deoarece oamenii se străduiesc să identifice creatura veninoasă care se strecoară în iarbă în mai puțin de 30 de secunde.

Vei avea nevoie de o vedere cu raze X pentru a observa șarpele veninos care se ascunde în iarbă în această imagine aflată în trending, sub forma unui test de IQ. Fotografia a luat cu asalt internetul, iar accum este rândul tău să răspunzi provocării. Tu îl poți vedea?

Descoperă șarpele ascuns în iarbă, în 30 de secunde

Utilizatorii au primit misiunea de a localiza șarpele în 30 de secunde, cât timp îți va lua să îl găsești? Setați un cronometru și treceți la treabă. Adevărul este că numeroase persoane au eșuat în rezolvarea acestei provocări.

Șarpele s-a amestecat perfect în mediul înconjurător plin de frunze, ceea ce i-a determinat să se recunoască învinși, ceera ce demonstrează că vorbim despre un test IQ pe care doar 1% îl rezolvă.

Șarpele evaziv, cunoscut pentru cadrul său voluminos, capul triunghiular distinct și tendința de a face gălăgie atunci când este deranjat, este incredibil de greu de detectat fără o vedere super ascuțită.

Soluția la acest test IQ

Imaginea prezintă iarbă în diferite nuanțe de verde, intercalată cu pământ. Există, de asemenea, pete în care iarba este uscată, cerând în mod clar un pic de îngrijire din partea unui grădinar.

Este ușor să treci cu vederea șarpele dacă nu acorzi toată atenția imaginii. Iată un indiciu, culoarea solzilor șarpelui ar putea fi confundată cu cea a ierbii.

Dacă aveți nevoie de un alt indiciu, priviți mai atent spre stânga fotografiei. Șarpele cu clopoței se confundă aproape perfect cu un strat de iarbă din partea stângă a imaginii. Șarpele este vizibil în partea superioară stângă a imaginii din galerie.

Dacă v-a plăcut acest test, mai avem și altele la care poți răspunde. Spre exemplu, iluzia optică banală care îți testează IQ-ul.