Test IQ. Găsește rapid ventilatorul în imagine și ești un geniu. Ai 5 secunde să salvezi vulpea și cocorul de caniculă

de: Ștefan R. Apostol
15 07. 2024

Începutul de săptămână poate fi ceva mai greu, mai ales că avem parte de caniculă. Se pare că și două simpatice animale au aceeași problemă, canicula. Așa că, ne-am gândit să-ți propunem un nou test IQ în care va trebui să găsești rapid ventilatorul ca să salvezi vulpea și cocorul de caniculă. Singura problemă este că ai la dispoziție doar 5 secunde. Baftă!

La început de săptămână îți propunem un nou test IQ

Genul acesta de teste ne provoacă să găsim, în general, obiecte ascunse într-un interval de timp mic. De fapt aceste iluzii optice sunt o modalitate fantastică de a ne îmbunătăți abilitățile de observare și concentrare. Aceste puzzle-uri solicită un nivel ridicat de concentrare cu un anume tip de gândire rapidă, în care este necesar să găsim obiecte ascunse sub forma unei iluzii.

Aceste activități necesită o vedere foarte bună, o mare atenție la detalii și o capacitate puternică de concentrare de a procesa rapid informațiile vizuale. Cu toate acestea, aceste tipuri de situații și activități se bazează pe un cadru temporal strict.

Ceea ce adaugă o și mai mare dificultate este timpul de rezolvare a unui test iq cum este cel de astăzi. Astfel avem parte un nivel suplimentar de dificultate care ne determină să găsim răspunsul rapid. Acest nou test IQ ne testează cât de repede putem filtra informațiile și ne putem concentra asupra soluției. Această abilitate este foarte importantă în viață și poate fi utilizată și în situații din viața reală, unde ne aflăm adesea în postura în care este nevoie de o capacitate de observație rapidă, care poate fi crucială uneori.

Găsește în doar 5 secunde ventilatorul și ești un geniu

Acum, revenind la acest test IQ special de astăzi, trebuie să găsiți un ventilator în 5 secunde. În imaginea de mai jos, veți vedea două creaturi din desene animate care beau ceva dintr-un pahar. Trebuie să găsiți ventilatorul în intervalul de timp dat, în mijlocul mesei aranjate cu cele două creaturi în jur.

Dacă ați reușit să localizați ventilatorul, atunci sunteți unul dintre cei mai buni analiști și detectivi, cu o gândire foarte creativă. Puteți detecta cele mai mici discrepanțe și sunteți, de asemenea, un maestru în identificarea rapidă a tiparelor.

Soluția la acest nou test IQ

Acum, revenind la răspuns, dacă puteți vedea lampa de masă atârnând, ventilatorul acoperă becul lămpii. Felicitări dacă ați reușit să identificați ventilatorul! Dacă nu, atunci nu vă faceți griji, deoarece avem mai multe articole similare pentru a vă dovedi puterea IQ-ului dvs. ridicat.

Dacă ți-am deschis apetitul pentru a rezolva și alte asemenea teste, îți mai propunem, spre exemplul, și ghicitoarea care te învață să fii un geniu al testelor IQ. Tot ce ai de făcut aici este să găsești în 7 secunde un cactus. Baftă!