Test doar pentru genii. Găseşte inelul ascuns în grădină în mai puţin de 5 secunde!

de: Bișinicu Andreea
21 02. 2023

Unul dintre cele mai solicitante teste de inteligență a devenit viral pe rețelele sociale, după ce doar 2% dintre internauți au reușit să ducă la bun sfârșit provocarea de a găsi inelul din imagine. Crezi că-l poți depista în doar cinci secunde?

Unde se află inelul ascuns în iluzia optică de mai sus?

Jocurile de tipul „căută și găsește” se bazează pe premisa de a găsi un element ascuns într-o imagine într-un anumit interval de timp. Persoanele care reușesc să găsească răspunsul corect în mai puțin de 10 secunde se pot lăuda

Elementul ascuns poate fi orice obiect, animal, număr și așa mai departe. Această activitate este benefică pentru creșterea concentrării și îmbunătățirea abilităților de observare.

În cadrul testului de mai sus, ți se va prezenta o imagine, iar provocarea va fi să observi unde se află elementul ascuns. Este o modalitate rapidă și ușoară de a testa cât de orientat către detalii ești, de fapt.

În ilustrația de mai sus vei vedea peisajul unei grădini superbe. În această grădină sunt morcovi, iepuri și floarea soarelui. Printre toate aceste elemente, o domnișoară pare să-și fi pierdut inelul și nu-l mai găsește.

Citește și Test pentru genii. Găseşte greşeala din imagine. Doar 2% dintre oameni reuşesc să dea răspunsul corect!

Doar 2% dintre internauți au reușit să rezolve testul acesta în 5 secunde

Scopul tău este să reperezi bijuteria și să o afli, în mai puțin de 5 secunde. Dacă vei reuși să te încadrezi în acest interval, vei putea demonstra că posezi un IQ mai ridicat decât media populației globale.

Așadar, tot ce trebuie să faci este să te concentrezi și să observi unde a căzut podoaba. În cazul în care nu ai văzut încă inelul, nu este nicio problemă, deoarece poți verifica răspunsul cel bun chiar AICI.

Bijuteria se află în partea dreaptă a imaginii, deasupra unui morcov înfipt în pământ. Următește centrul desenului, până ce vei ajunge cu privirea la ultima floare galbenă din partea dreaptă. Podoaba se află mai jos de roaba plină cu morcovi, în spatele iepurașului.

Citește și Test pentru cei cu adevărat inteligenţi. Găseşte pisica ascunsă în mai puţin de 11 secunde! Reuşeşti?