Test de personalitate. Ce spune poziția brațelor despre oamenii de lângă tine. Așa îi citești mai ușor

Test de personalitate. Ce spune poziția brațelor despre oamenii de lângă tine. Așa îi citești mai ușor
Ce spune incrucisatul bratelor despre personalitatea ta

Îți încrucișezi un braț în față sau ambele mâini în față? Îți strângi un braț la spate? Iată ce spun aceste gesturi despre tine. Descoperă ce trăsături de personalitate interesante ai, din modul în care îți încrucișezi brațele. Ce pot crede ceilalți despre tine.

Ce trăsături de caracter ai, în funcție de felul în care încrucișezi brațele

Studiile au dezvăluit că testul de personalitate bazat pe trăsăturile corpului nostru și felul în care ne aranjăm poziția corpului și ne încrucișăm brațele ajută la descifrarea trăsăturilor noastre de personalitate.

Experții în limbajul corpului au studiat diferite moduri de a încrucișa brațele pentru a dezvălui ce fel de persoană suntem în viața de zi cu zi. Știai că stilurile diverse de încrucișare a brațelor au semnificații diferite?

De obicei, credem că încrucișarea brațelor te face să pari defensiv. Cu toate acestea, anumite gesturi denotă un limbaj corporal convingător, încrezător și cu autoritate.

Dacă îți încrucișezi un braț în față

Trăsăturile tale de personalitate arată că ești defensiv, trist sau tensionat. Încerci să cauți consolare, mai ales într-o cameră plină de oameni. Încerci să stabilești o barieră, deoarece te pot simți incomod.

Dacă faci acest gest, în timpul unei conversații cu o altă persoană, înseamnă că te simți jenat, defensiv și neliniștit. De asemenea, denotă nesiguranță, îndoială, anxietate, stres și timiditate.

Oamenii introvertiți, cei care sunt incomozi din punct de vedere social, recurg adesea la acest gest de încrucișare a unui singur braț. Vezi AICI poza.

Citește și Test de personalitate. Ce spune despre tine primul lucru pe care îl vezi în această poză

Dacă îți încrucișezi brațele în fața abdomenului

Te simți vulnerabil și anxios, dar trebuie să pari încrezător în public. De obicei, nu-ți place să te simți expus, așa că majoritatea bărbaților își strâng ambele mâini în față. Conform limbajului corpului, aceasta nu este o poziție sigură. De obicei, oamenii care se simt nesiguri pe ei înșiși adoptă acest gest cu brațul.

Acest tip de limbaj corporal dezvăluie, de asemenea, o oarecare reținere, deoarece persoana în cauză nu este încrezătoare, nu se simte nervoasă sau speriată.

Cu excepția cazului în care cineva se află într-o adunare sau o funcție socială în care se prezintă o figură cu autoritate, acest gest este o afișare clară a stresului și a emoțiilor tensionate. Vezi AICI poza.

Dacă îți încrucișezi mâinile la spate

Trăsăturile tale de personalitate dezvăluie că nu ești preocupat de ceea ce spune interlocutorul tău. Ești complet relaxat și liniștit, încrezător în propriile forțe și nu arăți semn de vulnerabilitate.

Mai degrabă, îți place să manifești un aer de superioritate, putere și încredere. O astfel de persoană cere respect și arată autoritate. Vezi AICI poza.

Dacă îți încrucișezi un singur braț la spate

Te simți mic și lipsit de încredere în sine, fiind o persoană supusă și lipsită de putere. S-ar putea, de asemenea, să încerci să cauți atenție și să fii consolat de către cei din jur. Cu cât strângi brațul mai tare, cu atât devii mai agitat și neliniștit.

Citește și Test de personalitate. Ce divulgă despre tine modul în care îți ții degetele mari când împreunezi mâinile

Acest gest implică de obicei că persoana caută confort și o senzație de siguranță pentru a se putea relaxa. De obicei, oamenii care se simt anxioși în grupuri mari de oameni, cei care suferă de agorafobie vor prelua acest gest de încrucișare a brațelor. Vezi AICI poza.