Test de IQ special pentru Crăciun. Ești un geniu dacă găsești cadourile ascunse în cameră

de: Andreea Vînătoru
25 12. 2023

Dacă vă plac provocările și vreți să vă antrenați abilitățile cognitive, în prima zi de Crăciun vă propunem un test IQ. Așadar, sunteți niște genii dacă găsiți cadourile ascunse în camera de mai sus. Persoanele inteligente reușesc să le descopere în doar șase secunde. Puteți și voi?

Test IQ special pentru Crăciun

Pentru ziua de 25 decembre am pregătit un test special pentru a vă ajuta să vă relaxați, dar în același timp să vă antrenați și memoria vizuală. Materialul pe care ți-l vom propune astăzi are câteva cadouri ascunse de la Moș Crăciun. Va trebui să analizați cu atenție imaginea pentru a afla care sunt obiectele ascunse din cameră. Poți să le găsești în timp record?

Dacă zilele trecute v-am prezentat tot teste festive de sărbători, în prima zi de Crăciun continuăm tot în aceeași manieră. Dacă vrei să te distrezi de sărbători și să îți pui și puțin mintea la contribuție, testele de inteligență sunt un mod interesant pentru mulți dintre noi.

Citește și: Test de IQ rapid şi simplu. Toată lumea îl vede pe clovn, dar prea puţin observă şi câinele din imagine. Ai reuşit?

Provocarea de astăzi este să găsiți cadourile care sunt ascunse în imaginea de mai sus. Sunteți gata de provocare?

În cât timp trebuie să găsiți cadourile ascunse

În acest puzzle ilustrat, puteți vedea camera de zi a unei case, împodobită special pentru Crăciun. De asemenea, un Moș Crăciun pe sania lui poate fi văzut zburând de la fereastră. Dacă veți măriți și veți privi cu atenție imaginea, veți descoperi că în camera respectivă sunt ascunse 6 cadouri.
Poți găsi lucrurile ascunse în această sufragerie? Pentru acest lucru, trebuie să vă puneți la contribuție mintea și abilitățile de observare. Aveți doar 6 secunde pentru a găsi cadourile ascunse, conform jagranjosh.com. 

Dacă nu ați reușit în timpul dat, nu e problemă, vă vom dezvălui unde sunt ascunse cadourile. În primul rând trebuie să fiți atenți la jucăriile care se află pe jos în încăpere. Unele dintre ele ascund cadourile, de exemplu mașinuța roșie sau castelul din cuburi. De asemenea, aruncați o privire și asupra comodei de la tv sau în jurul șemineului.