Test de IQ special. Găseşte păunul ciudat din imagine! Pare uşor, nu-i aşa?

de: Ștefan R. Apostol
10 10. 2023

O nouă zi, o nouă provocare cu acest test de IQ special. De data asta va trebui să găseşti păunul ciudat din imagine, dar, deși pare uşor, nu-i aşa. Cu alte cuvinte va trebui să ai o atenție vizuală foarte bună în a rezolva acest test de IQ special. Baftă!

O nouă zi, un nou test de IQ special

În acest test de IQ special va trebui să identifici păunul ciudat din grupul de păuni colorați din imagine.

Rezolvă și: Test de IQ pentru începutul săptămânii. Găseşte maimuţa ascunsă în imaginea de la zoo în mai puţin de 7 secunde!

Dar, atenție! Doar persoanele cu un IQ ridicat pot identifica păunul ciudat în 9 secunde. Tu ce zici, poți rezolva acest test de IQ special în doar 9 secunde?

Acest test de IQ special te va ajuta la testarea nivelului tău de inteligență pe baza deciziei pe care o iei în timp ce privești problema. Acest test IQ este o modalitate distractivă de a-ți cunoaște coeficientul de inteligență.

În timp ce rezolvi aceste puzzle-uri, trebuie să scanezi problema și să ajungi la răspuns folosind abilitățile de raționament logic. Jocurile de acest tip fac ca o ghicitoare simplă să fie mai interesantă, deoarece aceste jocuri distractive sunt rezolvate cu ajutorul gândirii creative.

Ar fi de ajutor dacă ai gândi puțin diferit pentru a ajunge la soluție, deoarece răspunsul nu va fi chiar în atât de simplu pe cât pare.

Așadar, am venit cu un nou test interesant în care trebuie să localizezi păunul ciudat din grupul de păuni colorați din interiorul imaginii.

Găseşte păunul ciudat din imagine în doar 9 secunde

În imaginea din galerie, trebuie să decidzi care dintre păuni este diferit de ceilalți păuni colorați. O minte alertă îl poate identifica pe cel ciudat în 9 secunde.

Este necesar să privești cu atenție imaginea înainte de a răspunde la întrebare, deoarece răspunsul nu este atât de simplu pe cât crezi.

Vezi soluția la: Test rapid de inteligenţă. Care este ieşirea sigură, de fapt. Detaliul la care să fii atent

Ca o atenționare, răspunsurile la acest test au fost date chiar sub întrebare, așa că asigură-te că ai citit cu atenție enunțul și că vei reuși să rezolvi problema în doar 9 secunde, dar îți vom da un indiciu: Uită-te la culorile diferite ale păunilor.

Avem soluția la acest test de IQ special!

În acest puzzle, trebuie să afli care este păunul care este diferit de ceilalți păuni colorați din grup. Există 8 rânduri pline cu păuni cu aspect asemănător. Pentru a găsi păunul ciudat în 9 secunde trebuie să te uiți rapid prin toate rândurile.

Descoperă rezolvarea la: Testul de vedere pentru oamenii cu ochi de vultur. Găsești gogoașa ascunsă din imagine în doar 15 secunde?

Pentru a-ți ușura munca, am marcat păunul impar în a doua imagine din galerie. Răspunsul la acest test este că păunul impar se află în al doilea rând. Corpul păunului impar este albastru deschis în comparație cu al celorlalți păuni.

Ca de final

Unele puzzle-uri nu necesită neapărat abilități matematice sau gândire laterală, ci sunt un simplu test al abilităților tale de observație.

Acest test a fost ceva mai complicat, dar cu toate astea unul simplu, deoarece a necesitat mai puțin timp și putere de concentrare pentru a fi rezolvat.

Dar cu siguranță te simți minunat atunci când îți dai seama de răspuns în câteva secunde. Acest test special este doar o altă modalitate distractivă de a-ți testa IQ-ul.