Test de IQ pentru începutul săptămânii. Găseşte omul de zăpadă verde din imaginea festivă! Puţini pot în 5 secunde

de: Rosu Ioana
18 12. 2023

O iluzie optică de Crăciun testează privitorii din întreaga lume, provocându-i să descopere un om de zăpadă cu fular verde printre brazii de Crăciun. Se spune că cei care reușesc să identifice vedeta iernii în mai puțin de 5 secunde au o vedere perfectă și un spirit de observație pe măsură!

Găsește omul de zăpăadă ascuns printre brazi

Imaginea de mai jos se caracterizează prin aglomerarea elementelor specifice sezonului festiv, inclusiv a ornamentelor, a cadourilor împachetate și a bastonașelor dulci.

Găsirea omului de zăpadă cu fular verde nu este ușoară la prima vedere, deoarece această iluzie optică este creată pentru a testa abilitățile de observație.

Această iluzie optică își propune să-ți antreneze creierul, cu scopul de a descoperi elementul ascuns, oferind în același timp o modalitate distractivă de a-ți testa coeficientul de inteligență.

Se afirmă că doar un geniu poate rezolva acest puzzle într-un timp scurt. Ilustrația ingenioasă aruncă o lumină asupra modului în care creierul percepe lucrurile și cum oamenii pot vedea lucrurile în moduri diferite, având percepții diferite în funcție de gândirea lor.

Pentru cei care încă se străduiesc să găsească omul de zăpadă cu fular verde, un indiciu este acela că această figurină este mai mică decât ceilalți oameni de zăpadă din imagine.

Dacă totuși ți-ai obosit ochii și nu ai putut să observi omul de zăpadă buclucaș, răspunsul îl găsești în imaginea de mai jos.

CITEȘTE ȘI: Ai cea mai ageră privire dacă poţi vedea rapid căprioara ascunsă printre câini! Iluzia optică a zilei

Găsește omul de zăpadă ascuns în zăpadă

Dacă te numeri printre cei gata să își pună spiritul de observație la încercare, provocarea zilei te așteaptă în cea de-a treia imagine a galeriei foto atașate acestui articol. Peisajul montan acoperit de zăpadă ascunde un secret, iar doar cei cu o privire atentă vor reuși să dezlege misterul.

Iluzia optică de astăzi nu este doar o sursă de distracție, ci și un mod de testare a nivelului IQ. Provocarea constă în identificarea omului de zăpadă ascuns în peisajul montan. Analizele efectuate online au arătat că doar 2% dintre utilizatori pot observa rapid personajul festiv. Dacă te afli printre aceștia sau dacă ai nevoie de un indiciu, poți analiza jumătatea dreaptă a imaginii.

Pentru a verifica răspunsul și a vedea exact unde se află omul de zăpadă, utilizatorii sunt încurajați să acceseze cea de-a patra imagine din galeria foto. Astfel, misterul va fi dezvăluit, iar spiritul de observație al fiecărui participant va fi pus la încercare.

Succes!