Test de inteligenţă. Un câine s-a ascuns printre frunzele căzute din copac. Utilizatorii de Instagram se amuză copios, tu îl vezi?

de: Ionuț Vieru
24 05. 2024

Încheiem ziua de vineri cu un test de inteligență foarte interesant. Priviți imaginea de mai sus. Observați un câine? Dacă nu, aceasta este misiunea dumneavoastră.

Găsiți câinele ascuns printre frunze

Aceste teste de inteligență se bazează pe premisa de a găsi un element ascuns într-o imagine într-un anumit interval de timp. De fapt, aceasta este adevărata provocare. Să rezolvați testul într-un timp cât mai scurt.

Pentru testul de astăzi aveți la dispoziție doar 10 secunde. Această activitate este benefică pentru stimularea concentrării și sporirea atenției și concentrării.

Aceste puzzle-uri sunt populare atât printre copii, cât și printre adulți și sunt folosite ca o modalitate distractivă de a îmbunătăți abilitățile cognitive, cum ar fi atenția la detalii și percepția vizuală.

În această activitate, ți se va prezenta o imagine, iar provocarea înaintea ta va fi să vezi elementul ascuns. Este o modalitate rapidă și ușoară de a vă testa atenția la detalii.

În imaginea de mai sus, pe care o găsiți completă în galeria foto, putem vedea o scenă în aer liber. Pare a fi toamna, iar printre toate acele frunze se ascunse un câine. Provocarea de astăzi este să-l găsiți în doar 10 secunde.

Persoanele cu abilități excelente de observare vor fi cele mai rapide să găsească câinele ascuns. Câți dintre voi ați observat cu succes câinele? Felicitări celor care l-au găsit în timpul acordat. Cei care nu l-ați găsit, priviți imaginea de mai jos:

Iată unde se afla câinele

Câte tipuri de teste IQ sunt

Există mai multe teste de inteligență diferite și conținutul lor poate varia considerabil. În timp ce unele sunt folosite pentru adulți, altele sunt special concepute pentru a fi administrate copiilor.

Unele teste de inteligență utilizate în mod obișnuit includ:

  • Sistemul de evaluare cognitivă
  • Bateria de evaluare Kaufman pentru copii
  • Scala de inteligență Stanford-Binet
  • Testul universal de inteligență nonverbală
  • Scala de inteligență pentru adulți Wechsler
  • Scala de inteligență Wechsler pentru copii
  • Testele Woodcock-Johnson ale abilităților cognitive