Test de inteligenţă special. Mută două beţe de chibrit pentru a fi corect exerciţiul

Test de inteligenţă special! În acest test, încercați să mutați doar 2 bețe de chibrituri pentru a fi corect exerciţiul. Poți să rezolvi acest puzzle în 20 de secunde? Testul, deși aparent simplu, nu este. Așa că, pune-ți mintea la contribuție și încearcă să rezolvi acest test de inteligenţă special. Baftă!

Te provocăm cu un nou test de inteligenţă special

Acest joc de puzzle este pentru cei cărora le place să rezolve puzzle-uri și jocuri analitice. Brain teasers-urile sunt în principal o versiune mai complicată a ghicitorilor și a puzzle-urilor, deoarece aceste jocuri pentru creier sunt rezolvate cu ajutorul gândirii laterale. În timp ce le rezolvi, trebuie să analizezi un pic diferit și în afara cutiei.

Pentru a ajunge la soluție, trebuie să folosești o minte creativă, deoarece răspunsul nu va fi chiar în fața ta. Așadar, am venit cu un test de inteligenţă special în care trebuie să mutați doar 2 bețe de chibrituri pentru a fi corect exerciţiul din imaginea regăsită aici.

Mută două beţe de chibrit pentru a fi corect exerciţiul

În imaginea regăsită aici, trebuie să mutați doar 2 bețe de chibrit pentru a fi corect exerciţiul. O minte alertă poate rezolva acest puzzle în 20 de secunde.

Trebuie să analizezi cu atenție numărul și poziția bețelor de chibrituri din imagine. Ca o atenționare, răspunsurile la acest test de inteligenţă special au fost date chiar sub întrebare, așa că asigură-te că nu derulezi prea mult și nu trișezi.

Răspunsul pentru acest test de inteligenţă

În acest test de inteligenţă special, trebuie să mutați doar 2 bețe de chibrituri pentru a obține ca rezultat cifra 3. Pentru a obține acest număr, trebuie să schimbați, de fapt, operația de calcul, apoi veți putea obține rezultatul dorit.

Cu alte cuvinte, operația va deveni din 74-3=3 în 14-11=3, tot ceea ce aveți de făcut este să mutați un băț de chibrit de la prima cifră din operație, adică cifra 7. În același timp, ca să obțineți rezultatul, va mai trebui să schimbați al doilea băț de chibrit de la a doua cifră 7. Făcând asta veți opține următoarea operație, 14-11, ia rezultatul va fi, după cum v-ați dat seama, 14-11=3, ca în imaginea de aici.

Folosirea gândirii laterale vă va ajuta să obțineți răspunsuri la un astfel de test de inteligență. Această ghicitoare a fost complicată, dar simplă, deoarece are nevoie de mai puțin timp și concentrare pentru a o rezolva. Dar cu siguranță te simți minunat atunci când îți dai seama de răspuns în câteva secunde.

 

Urmăriți Playtech.ro și pe