Test de inteligenţă rar. Doar 3% dintre oameni pot găsi animalul ascuns în imagine! E o mare provocare

de: Sabina Anastasia
28 09. 2023

Playtech Știri îți prezintă o nouă provocare: un test de inteligență rar, pe care doar 3 la sută dintre utilizatorii online reușesc să îl rezolve. Crezi că poți să duci la capăt sarcina de astăzi? Ce trebuie să faci este să identifici locul în care se află animalul ascuns din imagine.

Test pentru a-ți evalua IQ-ul

Testele de inteligență prezentat sub formă de divertisment au devenit virale pe rețelele sociale. Astfel de evaluări implică de obicei efectuarea unor sarcini administrate de un psiholog sau psihiatru profesionist, concepute în mod special pentru măsurarea abilităților cognitive. Pe internet, lucrurile stau puțin diferit.

Un test IQ poate să îți ofere o perspectivă aparte asupra potențialului tău intelectual. Este important totuși să înțelegi că o astfel de evaluare nu cuprinde întregul domeniu al capacităților tale. Dacă trăiești cu ideea că un IQ ridicat îți garantează succesul în viață, este greșit, spun specialiștii în psihiatrie.

De obicei, testele de inteligență nu măsoară calități importante, precum inteligența emoțională, abilitățile practice sau creativitatea. Specialiștii spun că acestea sunt deosebit de importante când vine vorba despre atingerea unui anumit nivel de succes în viață, indiferent despre ce domeniu este vorba.

Dacă vrei să afli IQ-ul tău real, este recomandat să consulți un expert în domeniu. Playtech Știri îți prezintă un test de inteligență realizat sub formă de divertisment pentru utilizatorii online. Se spune că doar 3 la sută dintre internauți reușesc să îl rezolve. Provocarea nu este extrem de dificilă.

Ai găsit animalul din imagine?

Dacă ești pregătit să dai curs provocării de astăzi, accesează prima imagine încărcată în galeria foto a acestui material. Atenție! Nu accesa a doua ilustrație, fiindcă în ea vei afla răspunsul la problema pe care trebuie să o rezolvi. Nu uita, de asemenea, să fii foarte atent.

În prima imagine din galeria foto vei observa mai multe forme, majoritatea reprezentând vegetație – frunze, flori, tulpini etc. Există mai multe specii de astfel de plante reprezentate în ilustrație. Ce trebuie să faci tu este să analizezi foarte bine imaginea și să identifici locul în care este ascuns un animal.

În urma analizelor efectuate în mediul online, s-a ajuns la concluzia că doar 3 la sută dintre utilizatori reușesc să ducă această sarcină până la capăt. Mulți nu reușesc să fie atenți și să se concentreze pentru a identifica animalul ascuns printre formele de vegetație. Crezi că tu poți?

Citește și: Testul de inteligență al săptămânii. Mută un singur chibrit pentru a corecta 8+3-4=0

Dacă ai identificat animalul ascuns din imagine, poți accesa al doilea material încărcat în galeria foto a acestui articol. Vei descoperi că animalul este marcat cu un cerc roșu. L-am încercuit pentru tine.