Test de inteligenţă pentru ziua de miercuri. Un penson este ascuns în imaginea din vremuri de demult. Îl observi?

de: Ioana Bucur
10 04. 2024

Pentru mijlocul săptămânii se potrivește perfect un test de inteligență dificil, ce pune la grea încercare gândirea creativă și viteza de reacție. Privește cu atenție acest desen vesel, ce cuprinde foarte multe elemente. Poți să găsești un penson ce a fost ascuns în imaginea din vremuri de demult în mai puțin de 17 secunde?

Un adevărat antrenament pentru creier

Numeroși specialiști încurajează rezolvarea regulată a acestor provocări ce ne pun la încercare logica, gândirea creativă, atenția la detalii și viteza de reacție, în condițiile în care s-a demonstrat prin studii că ele nu sunt doar un mod plăcut de a ne petrece timpul liber, dar și un antrenament eficient pentru creier, ajutând la îmbunătățirea funcției cognitive.

Aceste teste stimulează zonele creierului responsabile de memoria vizuală și inteligența și sunt, de asemenea, folosite ca instrumente simple pentru a testa capacitatea sistemului nostru vizual de a observa lucrurile din jurul nostru.

Găsește un penson ascuns în imagine în mai puțin de 17 secunde

În ultimul timp, testele de inteligență ce iau forma iluziilor optice – imagini create în așa fel încât să ne păcălească ochiul și mintea – au devenit tot mai populare în mediul online. Zi de zi, internauți din toate colțurile lumii încearcă să le găsească rezolvările, misiune destul de dificilă, în unele cazuri.

Desenul vesel de mai jos este un exemplu perfect. Imaginea ilustrează vremuri de demult, când familii întregi plecau spre ținuturi necunoscute, în căutarea unei vieți mai bune. Printre numeroasele elemente este ascuns cu măiestrie unul inedit, pe care cei cu privire de șoim ar trebui să îl descopere în doar câteva secunde.

Te-ar putea interesa și: Test de inteligenţă. Doar geniile pot afla care este numărul lipsă! Tu ţi-ai dat seama?

Rezolvare

Așadar, când te simți pregătit, setează cronometrul la 17 secunde și apasă Start. Privește cu atenție, analizează fiecare detaliu, un penson este ascuns în imaginea de mai sus. Îl poți vedea înainte să expire timpul dat? Vei găsi răspunsul în rândurile de mai jos.

Rezolvare: Dacă au trecut cele 17 secunde înainte să poți da un răspuns sau vrei, pur și simplu, să verifici dacă ai avut dreptate, îndreaptă-ți atenția spre ultima imagine din galeria foto de mai sus. Vei vedea pensonul în colțul din dreapta – jos al desenului.

Te-ar putea interesa și: Poţi bate ceasul? Ai 9 secunde să găseşti pălăria ascunsă în imagine! Test de inteligență rapid