Test de inteligență pentru genii. Găsește greșeala din imagine în doar 5 secunde, doar 2% dintre internauți au reușit

de: Ștefan R. Apostol
12 06. 2023

Suntem la început de săptămână, și ce metodă mai bună să-ți testezi aptitudinile decât printr-un test de inteligență pentru genii. Tot ce trebuie să faci este să fii atent la o imagine și să găsești greșeala în doar 5 secunde. Îți mai spunem că doar 2% dintre internauți au reușit să rezolve acest test. Așa că, zicem că e timpul să răspunzi la provocare, la acest test de inteligență pentru genii.

Provocarea începutul de săptămână. Un test de inteligență pentru genii

În acest test de inteligență pentru genii te provocăm să găsești greșeala din imaginea din galerie. Imaginea prezintă una dintre cele mai populare activități din zilele noastre, iar noi te provocăm pe tine cititorule să identifici greșeala din imagine într-o limită de timp.

Acest tip de test de inteligență pentru genii te provocă și-ți stimulează cortexul vizual și angajează emisferele dreaptă și stângă ale creierului, ceea ce stimulează creativitatea și gândirea critică. Practicarea unor astfel de tipuri de provocări în mod regulat poate fi foarte benefică în prevenirea declinului cognitiv la adulți.

Vezi și: Testul de atenție pentru oamenii cu IQ ridicat. Găsești toate diferențele din imagini în doar 20 de secunde?

Aveți o bună capacitate de observație?

Dacă știi sigur că ai aceste aptitudini, atunci identifică greșeala din imagine. Imaginea descrie o scenă din camera de studiu în care se poate vedea un băiat studiind cu o pisică lângă el. La prima vedere, imaginea pare perfectă.

Vezi și: Test de IQ pentru weekend. Găseşte numărul special din imagine şi află dacă ai mintea ageră!

Dar există o greșeală în imagine pe care trebuie să o găsești în 5 secunde. Limita de timp este foarte mică și este făcută astfel încât să identifice cele mai ascuțite minți de pe web. Privește cu atenție imaginea și vezi dacă poți găsi greșeala în limita de timp.

Persoanele foarte atente pot identifica greșeala din imagine mai repede decât ceilalți. Aceste tipuri de provocări oferă un antrenament excelent pentru creier, deoarece activează zonele creierului responsabile de gândirea logică și analitică.

Soluția la acest test de inteligență pentru genii

Concentrează-te pe imagine pentru ultima dată și vezi dacă poți identifica greșeala înainte de expirarea timpului. Trebuie să ai excelente abilități de observație și atenție la detalii pentru a identifica greșeala. Greșeala se află chiar în fața ta dacă observi cu atenție imaginea. Câți dintre voi au reușit să identifice greșeala în limita de timp?

Vezi și: Doar cei cu mintea ageră pot găsi peştele ascuns printre caracatiţe în doar 3 secunde! Ai curaj să încerci?

Felicitări celor care au găsit ce nu este în ordine în imagine. Asta înseamnă că ai un creier foarte ascuțit și o capacitate de observație excelentă. Este posibil ca unii dintre voi să mai caute încă greșeala. Poți să nu mai cauți acum și să consulți soluția de mai jos.

Provocarea pentru cititori a fost să găsească greșeala din imagine în 5 secunde, iar greșeala este următoarea: Numerele de pe ceas și-au interschimbat locurile, după cum este arătat în a doua imagine din galerie. Se poate observa că numărul 3 s-a interschimbat cu numărul 8.

Dar, dacă nu ai reușit să rezolvi acest test de inteligență pentru genii, poți să-ți testezi vederea să vezi dacă ai ochi de vultur dacă găsești lumânarea de pe masă în doar 7 secunde. Sau, dacă nici așa nu te-am convins, poți încerca să găseşti greşeala din imagine şi să afli dacă ai o minte brici!