Test de inteligență pentru genii. Găsește fantoma din bucătărie în mai puțin de 10 secunde

de: Bișinicu Andreea
21 04. 2023

Cel mai tare test de inteligență a devenit viral, după ce internauții s-au chinuit preț de minute întregi pentru a găsi fantoma ascunsă în imaginea de mai sus. Dacă vei găsi soluția corectă în mai puțin de 10 secunde, vei dovedi că posezi un IQ peste media globală a populației.

Cel mai tare test de inteligență

O iluzie optică este o imagine atrăgătoare, profund fascinantă, care își schimbă forma a unui obiect sau desen sau oameni, care provoacă modul creierului de a percepe lucrurile. Acestea sunt de trei feluri, anum iluzii fizice, fiziologice și cognitive.

Cercetătorii au demonstrat faptul că iluziile optice reprezintă, de asemenea, o parte a domeniului psihanalizei, care studiază în detaliu felul în care percepi lucrurile.

Un creier uman normal poate privi diferite lucruri sau imagini, formând o percepție diferită din fiecare unghi. O astfel de ilustrație inteligentă poate fi văzută în imaginea în care o fantomă se ascunde undeva între obiectele de bucătărie din imagine.

Tot ce trebuie să faci este să privești cu atenție ilustrația de mai sus și să spui unde se află ascunsă micuța fantomă. Răspunsul nu va fi la îndemână, motiv pentru care trebuie să studiezi toate detaliile desenului dat.

Citește și Testul de inteligență pentru oamenii cu IQ ridicat. Cine este femeia gravidă din imagine?

Unde se află fantoma din imagine

Imaginea de mai sus a fost distribuită ca un puzzle cu imagini pentru copii și adulți. În această iluzie, puteți vedea obiectele de bucătărie și dovlecii sculptați umpluți în interiorul imaginii.

Cu toate acestea, există o mică fantomă înfricoșătoare care plutește în jurul acestor obiecte de bucătărie și dovleci sculptați.

Iluzia optică provoacă spectatorii să găsească fantoma ascunsă în interiorul imaginii. Statisticile arată că numai 5% dintre oameni pot găsi soluția corectă.

Această imagine de iluzie optică este doar un alt mod distractiv de a-ți testa IQ-ul. Ai găsit fantoma în 10 secunde? Dacă nu, poți verifica răspunsul corect chiar AICI.

Fantoma bucuclașă poate fi observată în partea de jos a imaginii, într-o poziție centrală. A reușit să se camufleze foarte bine printre celelalte obiecte.

Citește și Câţi câini fără pete sunt în imaginea de mai jos? Puţini reuşesc să dea răspunsul corect, ai curaj să încerci?