Test de inteligenţă pentru finalul săptămânii. Găseşte greşeala de la ziua de naştere a băieţelului din imagine!

de: Ioana Bucur
05 05. 2023

Acest test de inteligență pentru finalul săptămânii îți va pune la încercare logica și atenția la detalii. Privește cu atenție desenul din galeria foto de mai sus, crezi că poți să îți dai seama care este greșeala de la ziua de naştere a băieţelului din imagine?

Test de inteligenţă pentru finalul săptămânii

Cine nu se bucură la o zi de naștere? Testul de inteligență pe care ți-l propunem are o tematică inedită. Imaginea veselă ce surprinde o scenă de la o petrecere dată pentru un băiețel care împlinește cinci ani conține o greșeală.

Cei care au creat această provocare ce îți va pune la încercare logica și atenția la detalii au dezvăluit că doar unul din zece oameni pot găsi răspunsul corect. Privește cu atenție desenul, ai la dispoziție nouă secunde.

Un astfel de test ne pune la încercare, în general, abilități precum creativitatea și puterea de observație. Cu cât vei rezolva mai multe, îți vei antrena mintea, crescându-ți agilitatea.

Testul de inteligență este un puzzle care necesită gândire creativă și logică. Abilitatea ta de a gândi și de a lua decizii se va îmbunătăți astfel cu fiecare încercare.

Te-ar putea interesa și: Testul de personalitate care arată ce putere secretă ai. Care pană îți place mai mult?

Găseşte greşeala de la ziua de naştere a băieţelului din imagine

Imaginea din galeria foto de mai sus arată un cuplu care sărbătorește a 5-a aniversare a fiului. Tot ce trebuie să faci este să găseșți greșeala.

Ți-ar putea fi mai ușor dacă ai împărți imaginea în secțiuni. Analizează-o pe fiecare în detaliu și folosește-ți logica și atenția la detalii pentru a rezolva acest exercițiu.

Dacă vrei să verifici dacă răspunsul dat de tine este cel corect, îți explicăm rezolvarea în rândurile de mai jos:

Rezolvare:

Greșeala o putem găsi chiar în centrul imaginii. Deși micul sărbătorit suflă pentru a stinge lumânările, flăcările lor sunt încă perfect verticale.

Te-ar putea interesa și: Testul IQ pentru genii. Ai ochi de detectiv dacă ghicești criminalul din saună în 20 de secunde