Test de atenţie pentru a doua zi de Crăciun! Găseşte 5 diferenţe între cele două poze. Ai reuşit? Ai doar 11 secunde la dispoziţie

de: Ioana Bucur
26 12. 2022

11 secunde pentru 5 diferențe! Acest test de atenție este perfect pentru a doua zi de Crăciun. Provoacă-ți prietenii și familia la o întrecere inedită. Crezi că poți descoperi toate detaliile ce sunt schimbate în imaginile din galeria foto?

Testul de atenție ce face furori în rândul internauților

Vizitele la familie și prieteni continuă și pe 26 decembrie, în a doua zi de Crăciun. Dacă îți dorești să le pregătești musafirilor o provocare inedită, ce sigur le va pune la încercare atenția la detalii și viteza de reacție, acest test este soluția perfectă.

În galeria de mai sus vei vedea două imagini alăturate ce, la prima vedere, par identice. Brazi de Crăciun frumos împodobiți, oameni de zăpadă, pinguini, căsuțe acoperite cu un strat generos de zăpadă, sania plină cu cutii de cadouri. Cu toate că ai fi tentat să spui că nu există nicio diferență între cele două desene, realitatea este cu totul alta.

Așadar, ești pregătit să găsești cele cinci diferențe? Nu este o sarcină deloc ușoară, căci va trebui să rezolvi testul în mai puțin de 11 secunde.

Puzzle-urile cu imagini și testele în care trebuie să identificăm diferențe între două sau mai multe poze activează o anumită zonă a creierului uman – cortexul parietal posterior drept. Această structură este cea „responsabilă” pentru concentrare, acuratețe, atenție la detalii, pe baza informațiilor primite de la organele senzoriale – în acest caz, de la ochi.

Citește și: Testul de atenție care arată ce personalitate ai. Ce vezi prima dată în imagine?

Găseşte 5 diferenţe între cele două poze

Să vedem cât de bine te vei descurca! Nu uita, provocarea este să găsești cinci diferențe între cele două poze în cel mult 11 secunde. Privește cu atenție colajul din galeria foto de mai sus.

Cei care au creat acest test susțin că doar cei care au un nivel ridicat de inteligență și abilități puternice de observație pot da răspunsul corect în intervalul de timp precizat.

Timpul trece, câte diferențe ai observat până acum? Privește cu atenție fiecare obiect: copaci, reni, șosete etc.

Cele 11 secunde au trecut! Dacă ai nevoie de ajutor sau vrei doar să îți verifici răspunsurile, avem rezolvarea în rândurile de mai jos.

Rezolvare. Cele cinci diferențe sunt:

  1. Căciula omului de zăpadă
  2. Steaua roșie de pus în vârful bradului Crăciun
  3. Șosetele de Crăciun
  4. Zăpada de pe semnul cu „Merry Christmas”
  5. Ușa casei