‘Teoria’ omului hibrid, emisă de protosinghelul Mânăstirii Durău. Ce spune și Mitropolia VIDEO

‘Teoria’ omului hibrid, emisă de protosinghelul Mânăstirii Durău. Ce spune și Mitropolia VIDEO
Ce presupune teoria omului hibrid, emisa de protosinghelul Manastirii Durau

Declarații socante în Biserica românească. Protosinghelul Mânăstirii Durău susține că pandemia de coronavirus nu ar fi reală, iar oamenii ar fi controlați de către ființe extraterestre. Reacția Mitropoliei vorbește de la sine.

Ce presupune „teoria omului hibrid” emisă de un călugăr român

Călugărul preot Teodosie Paraschiv, protosinghelul Mănăstirea Durău, este anchetat de către Mitropolia Moldovei şi Bucovinei după ce au apărut informații în mass-media conform cărora acesta le-ar fi predicat enoriașilor săi că pandemia de coronavirus nu ar exista.

Mai mult de atât, călugărul Teodosie Paraschiv susține că vaccinurile anti-COVID ar conține cipuri, iar omenirea ar fi controlată de către un Guvern Mondial creat de extratereştri.

Cazul preotului controversat a fost prezentat publicului larg de către cei de la Ziarul Iași. Jurnaliștii au intrat în posesia unor înregistrări din timpul slujbelor pe care călugărul preot le ținea enoriașilor săi, vorbindu-le despre transumanism și teoria unui om hibrid.

„Transumanismul este o mişcare care doreşte crearea unui om nou, a unui om hibrid. Omul 2.0. Adică un om care să fie un fel de organism modificat genetic. Cum se ajunge aicea? Prin ARN mesager care este injectat prin aceste aşa-zise vaccinuri. Scopul acestor vaccinuri sau aşa-zise vaccinuri este ca să ne modifice ADN-ul, să ne transforme în hibrizi.

Care să putem uşor să comunicăm, cum am spus, cu sistemul de calculatoare şi cu reţeaua 5G. Reducerea populaţiei prin vaccinare, găsiţi aici (în carte – n.r.) declaraţiile oamenilor politici despre cum vor să reducă populaţia. Prin vaccinare”, le-a transmis preotul Teodosie Paraschiv enoriașilor săi, notează cei de la sursa citată anterior.

Mitropolia a blamat declarațiile controversate ale lui Teodosie Paraschiv

Profesorul Constantin Sturzu, purtătorul de cuvânt al Mitropoliei Moldovei şi Bucovinei, a declarat că mesajele călugărului Teodosie Paraschiv nu sunt în regulă în această perioadă, când tocmai din partea membrii clerului „se cere mai multă prudenţă şi mult discernământ cu privire la informaţiile care circulă pe internet sau pe alte canale publice”.

„Referitor la cele sesizate în spaţiul public despre unele cuvântări şi anumite texte ale Protosinghelului Teodosie Paraschiv, slujitor la Mănăstirea Durău din Neamţ, facem precizarea că ele nu reprezintă un punct de vedere oficial al Bisericii, ci reprezintă opinii strict personale. Evident, se va face o analiză a acestei situaţii.

Poziţia Bisericii a fost încă de la începutul pandemiei aceea de a îndemna credincioşii să se informeze şi să se sfătuiască în privinţa problemelor de sănătate cu medici, cu persoane competente. Este esenţial să cultivăm o credinţă vie şi plină de nădejde, nu să inducem teamă şi panică”, a declarat profesorul Constantin Sturzu, purtător de cuvânt al Arhiepiscopiei Iaşilor.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI